Nezmeškajte Black Friday a nakúpte oficiálne licencie Office a Windows za skvelé ceny


Foto: Nezmeškajte Black Friday a nakúpte oficiálne licencie Office a Windows za skvelé ceny

Deň po Dni vďakyvzdania - bežne označovaný ako Čierny piatok - sa stal jedným z najrušnejších nákupných dní v roku v Spojených štátoch. Obchodné reťazce už tradične ponúkajú obmedzené zľavy na široký sortiment tovaru v snahe nalákať zákazníkov. A rovnako to funguje aj v prípade online obchodov.

Dnes je ten najlepší čas na nákup softvérových kľúčov, pretože v rámci výpredaja softvéru Black Friday spoločnosti Godeal24 si môžete kúpiť softvérové kľúče ešte lacnejšie ako počas roka. Ak túžite po systéme Windows 10 Pro, Godeal24 vám ho môže poskytnúť doživotne a bezpečne len za 8,24 eur.

Systém Windows 10 Pro je možné bezplatne aktualizovať na systém Windows 11 Pro. Aktualizácia operačného systému na najnovšiu verziu môže výrazne zvýšiť výkon, bezpečnosť a funkčnosť vášho počítača.

Poponáhľajte sa, kým sú zásoby. A ak chcete zvýšiť svoju pracovnú produktivitu, najhorúcejší kancelársky balík Office 2021 získate len za 10 % pôvodnej ceny. Zapojte sa do extravagantného výpredaja softvéru Godeal24 Black Friday a kúpte si Office 2021 Professional za 24,24 eur.

Pokiaľ chcete ušetriť ešte viac, Godeal24 vám odporúča kúpiť Office 2021 pre 5 počítačov za 74,24 € (len 14,85 €/PC). Používatelia počítačov Mac môžu získať Office 2021 Home and Business za 42,99 €. Samozrejme, že multi-kľúče budú oveľa lacnejšie. Navyše vám bude nepretržite k dispozícii profesionálny tím zákazníckeho servisu spoločnosti Godeal24.

Nízka cena a profesionálne služby sú ideálnou príležitosťou na získanie základných nástrojov pre prácu a kreativitu. Pozrite sa nižšie a získajte viac informácií o lacných softvérových kľúčoch. Spoločnosť Godeal24 vás nesklame.

 Získajte balík na zvýšenie produktivity za 90 % pôvodnej ceny!

Bezpečnejší spôsob získania funkčného kľúča na aktiváciu systému Windows 10!

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu “TW62”)

Z úžasného predaja vám spadne čeľusť! Absolútne skvelá ponuka!

Až do 50% vypnutie na viac Windows a Office! (kód kupónu ” TW50”)

Najpohodlnejší spôsob, ako získať nástroje, je Godeal24. Vďaka funkčným kľúčom a profesionálnemu zákazníckemu servisu bude váš nákup bez starostí!

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

Na Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí vďaka zľavneným licenciám Microsoft, hlavnému softvéru na zabezpečenie IT a ďalším počítačovým nástrojom. Získajte operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za bezkonkurenčnú cenu.

Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám zašle softvér priamo na váš e-mail do niekoľkých sekúnd po nákupe. Navyše, vďaka 98-percentnému hodnoteniu na TrustPilot a nepretržitej odbornej technickej podpore si môžete byť istí kvalitou kupovaného produktu. 

Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú odbornú technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Kontakt na spoločnosť Godeal24: service@godeal24.com

Ako zaplatiť?

  • Prejdite na stránku s pokladňou, pokračujte ako hosť (alebo si vytvorte účet) a potom vyplňte „Fakturačné údaje“.
  • V tomto kroku vyberte „CWALLETCO“ a potom kliknite na „Continue“
  • Skontrolujte svoju objednávku a kliknite na tlačidlo „Objednať“. (Ceny sa môžu kedykoľvek meniť. Riaďte sa prosím aktuálnou predajnou cenou!)


  • Potom sa zobrazí táto stránka, kliknite na „Choose payment methods“.


  • Nakoniec môžete na dokončenie platby použiť službu PayPal.



Článok má reklamný charakter. Za obsah zodpovedá objednávateľ.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok