Žilinský projekt Kvetnica spúšťa predaj druhej etapy priamo pod lesom


Foto: Žilinský projekt Kvetnica spúšťa predaj druhej etapy priamo pod lesom
Galéria: 7 fotiek

Nová fáza rezidenčného projektu Kvetnica, práve zahájila predaj svojich nových bytov. Developer LICITOR development, spolu so spoločnosťou CRESCO REAL ESTATE, prinášajú do Žiliny moderné bývanie v tesnom spojení s prírodou.

Celkovo uvádzajú na trh ďalších 76 bytov s rozlohami od 29 m² až po 116 m².  Záujemcovia o nový domov môžu využiť výhodné financovanie, ktoré nevyžaduje vlastné finančné prostriedky. Prívlastok pod lesom získala druhá etapa predaja pre jej bezprostrednú blízkosť lesoparku, čo z Kvetnice robí najprémiovejšiu novostavbu na trhu. 

V rámci tejto novej ponuky je k dispozícii 6 jednoizbových, 32 dvojizbových, 18 trojizbových a 20 štvorizbových bytov. Ceny sa odlišujú najmä v závislosti od polohy bytu a rozlohy terasy, balkóna alebo predzáhradky.

Galéria: 7 fotiek

Jednoizbové byty v Kvetnici pod lesom sa predávajú v rozmedzí od 110-tisíc do 118-tisíc eur. Dvojizbové byty sú dostupné za ceny od 162-tisíc do 224-tisíc eur. Trojizbové byty začínajú od 250-tisíc eur a končia honosným bytom s 91 m² rozlohou a takmer 70 m² terasou na poslednom poschodí budovy. Ponuku uzatvárajú štvorizbové byty, ktoré byty sú v Kvetnici k dispozícii od 298-tisíc eur.

Aktuálne ceny bytov sú uvedené na stránke projektu https://www.kvetnicazilina.sk/ponuka-byvania/.

Galéria: 7 fotiek

Na mieru šité financovanie

Financovanie nového bytu v Kvetnici pod lesom vyžaduje od kupujúceho na úvod vyplatiť len 5 % z ceny nehnuteľnosti. „Zvyšných 10 % je možné financovať formou pôžičky, kde počas obdobia pred kolaudáciou klienti neplatia mesačné splátky ani úroky,“ vysvetľuje Patrik Kurimský, výkonný riaditeľ spoločnosti LICITOR development.

Budúci obyvatelia môžu očakávať podporu pri získavaní hypotéky. „Spolupracujeme s piatimi poprednými bankami poskytujúcimi úvery na bývanie, a naši klienti môžu požiadať o tú najvýhodnejšiu hypotéku,“ hovorí Jozef Cisarik, obchodný riaditeľ spoločnosti LICITOR development.

Kvetnica je umiestnená v srdci žilinskej prírody

Kvetnica pod lesom ponúka obyvateľom nielen pohľady na Malú Fatru a blízkosť Lesoparku Bôrik, ale tiež veľké okná, ktoré dotvárajú celkový dojem bývania spojeného s prírodou.

„Okrem blízkeho lesoparku budú môcť obyvatelia rovnako využívať aj zelený vnútroblok, ktorý prirodzene nadviaže na okolie a ponúkne bezbariérový prístup k rozmanitým voľnočasovým aktivitám,“ dopĺňa Patrik Kurimský.

Zelená atmosféra Kvetnice sa stane súčasťou samotného bytového domu.

„Vytvorenie kvalitných dispozícií bytov a tiež dosiahnutie atraktívnej architektúry vnímame ako „základný kameň“ dobrého bývania a úspešného projektu. Hľadali sme formu, ako zeleň posunúť aj do vertikálnej roviny, ako kontaktnú a stálu zeleň pre užívateľov bytov,“ vysvetľuje Ing. arch. Roman Klenovič zo spoločnosti A.R.K. ateliér, s.r.o.

Ich odpoveď na túto víziu prišla vo forme vstavaných kvetináčov na okrajoch balkónov, čo prispieva k celkovému dojmu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok