Zbierka na pomoc: Žilinčanka Mirka ostala po smrti manžela sama s malými deťmi a veľkou bolesťou


Foto: Zbierka na pomoc: Žilinčanka Mirka ostala po smrti manžela sama s malými deťmi a veľkou bolesťou Foto: Pomoc pre Meryovcov

Šťastný život, milujúca rodina a plány do budúcnosti. To všetko sa pred niekoľkými dňami rozpadlo Žilinčanke Mirke, ktorá ostala sama s dvomi malými deťmi a veľkou hypotékou. V piatok 3. novembra prehral krátky boj so zákernou chorobou jej manžel Mirko.

„Mirko a Mirka boli mladý pár, ktorý sa našiel v pravý čas na pravom mieste. Spoločne snívali svoj sen o krásnej rodinke v domčeku plnom lásky a porozumenia. Ich sen sa stal skutočnosťou. Domček naplnili veselé hlasy ich dvoch malých detí. Rôčky ubiehali, detičky rástli. Krásne momenty zmenil jeden, ktorý si budeme všetci pamätať navždy,“ opísali život manželov Meryovcov rodinní priatelia.

V lete tohto roku lekári odhalili, že 43-ročnému Mirkovi narástol na mozgu veľký nádor. Jeho boj netrval dlho - detičky prišli o otca a Mirka o manžela už po pár mesiacoch. Jeho rodine a priateľom ostali len spomienky a obrovský smútok.

„Mirko bol vzorný otec, úžasný priateľ a človek s obrovským srdcom. Dobrák už na pohľad. Žiaľ, osud mu nedoprial, aby videl svoje malé ratolesti rásť a zostarnúť po boku svojej milovanej ženy Mirky,“ dodali Mirkovi blízki.

Rodinní priatelia sa rozhodli nešťastnej žene pomôcť so starostlivosťou o deti, platením hypotéky a ostatnými výdavkami vytvorením finančnej zbierky. „Aspoň takto po finančnej stránke jej môžeme uľahčiť nový ťažký začiatok v čase veľkého žiaľu,“ napísali vo výzve pre verejnosť.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu