VIDEO: Vodič Felicie nebezpečne predchádzal autá pred Martinom, ďaleko to nedotiahol


Foto: VIDEO: Vodič Felicie nebezpečne predchádzal autá pred Martinom, ďaleko to nedotiahol Foto: Facebook/Rudolfino Kralovanský

Napriek pravidelným policajným kontrolám a upozorneniam na riziká, ktoré nezodpovedná jazda prináša, stretávajú obyvatelia Žilinského kraja každodenne na cestách motoristov, ktorí porušujú dopravné predpisy. Včera sa na sociálnych sieťach objavilo ďalšie video z kamery na palubovej doske zachytávajúce vodiča, ktorý ohrozil viacerých účastníkov cestnej premávky.

V sobotu 15. júla išiel vodič osobného motorového vozidla značky Škoda Felicia po komunikácii prvej triedy I/65 v smere na Martin. V tesnej blízkosti obce Košťany nad Turcom sa z neznámych dôvodov rozhodol predísť niekoľko automobilov napriek tomu, že oproti nemu išli ďalšie vozidlá a motocyklista. V niektorých momentoch tak boli na dvojprúdovej ceste vedľa seba tri autá.


„Dnes pánko z Banskej Bystrice takto ohrozil viacerých účastníkov a tipnite si, kde to dotiahol? Tak sa ponáhľal, že pekne krásne išiel pred nami pomaličky až na križovatku pri ÖMV pri Bambuskách,“ napísal vodič, ktorý zaznamenal nezodpovednú jazdu druhého motoristu na kameru.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu