Premávka na ceste pod Strečnom bude do júna obmedzená, dôvodom je výmena asfaltu


Foto: Premávka na ceste pod Strečnom bude do júna obmedzená, dôvodom je výmena asfaltu Foto: Ilustračné foto

Na komunikácii prvej triedy I/18 bude v najbližších týždňoch prebiehať výmena vrchnej vrstvy vozovky. O súvisiacich dopravných obmedzeniach informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti.

Práce na ceste majú prebiehať v troch fázach. Počas zajtrajšieho dňa (30. apríla) budú cestári frézovať starý povrch a pokladať nové vrstvy asfaltu na moste pri Mojšovej Lúčke. Od 1. mája do 28. mája sa práce presunú na viac než 3-kilometrový úsek pri Strečne.



Posledná fáza, počas ktorej vymenia asfalt na 600-metrovom úseku cesty pri Vrútkach, začne 27. mája a skončí až 11. júna. Doprava by mala byť od 1. mája do ukončenia prác obmedzená vo večerných a nočných hodinách, teda od 18:00 hod. večer do 6:00 hod. ráno.

„Cestná premávka bude počas frézovania i pokládky vedená vo voľnom jazdnom pruhu minimálnej šírky 3 metre riadená náležite ustrojenými a poučenými osobami. Polícia žiada účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť, ohľaduplnosť  a dôsledné rešpektovanie dopravného značenia,“ uviedla polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu