Informácie o ULALA potvrdené! Rozhovor s majiteľom: Vstup do klubu bude striktne od 18 rokov


Foto: Informácie o ULALA potvrdené! Rozhovor s majiteľom: Vstup do klubu bude striktne od 18 rokov Foto: ilustračné

Vo štvrtok sme priniesli informáciu, že žilinské ULALA má nového majiteľa. Ako sme uviedli, ten má byť údajne z Martina. Podarilo sa nám získať nové informácie a potvrdiť tie, ktoré sa šíria medzi ľuďmi.

Nový majiteľ je naozaj z Martina a je ním spoločnosť, ktorá prevádzkuje známy martinský Panter Club (Strojár). Jeden z konateľov, Ľubo “Syky” Sýkora, nám odpovedal na niekoľko otázok.

Prečo práve ULALA a prečo práve vy?
“Sme Martinčania, do Žiliny to máme doslova cez kopec a tak máme samozrejme v Žiline kvantum priateľov, kolegov a profesných i rodinných väzieb. Muzike a nočnému životu sa venujeme už vyše štvrť storočia, poznáme aj Žilinu a jej nočný život - ja osobne som stále aktívny DJ a dokonca som nejaký čas v ULALA i hrával. Prišla ponuka a my sme zareagovali - a veríme, že naše know-how dokážeme v ULALA úspešne uplatniť.”

Čo môžu Žilinčania čakať? Aké sú vaše plány? Aké sa chystáte priniesť zmeny a čo naopak zachováte?
“Rozhodnutie prišlo predsa len trochu narýchlo, a tak sme sa rozhodli, že prvý polrok sa budeme hlavne “oťukávať” - čo ale rozhodne neznamená, že budeme zaháľať. Máme radi komerčnú hudbu, radi ju hráme a hráme ju dobre. Máme jasne definovaný koncept “študentských” utorkov a “komerčných” piatkov. Do ULALA prinesieme nových DJov a i niekoľko nových programov a akcií. A to hlavne na piatky, predovšetkým sa budeme opierať o kvalitné hranie komercie s dobrým mikrofónom. Študentské utorky fungovali podľa našich info slušne. V tomto smere chceme nadviazať na už existujúci systém a ďalej ho skvalitňovať. Väčšina ďalších zmien vyplynie z fungovania klubu. Už teraz však ale vieme, že vstup do podniku bude striktne od 18 rokov.”

Čo odkážete konkurencii?
“Nič :-) Konkurenciu nevnímame ako nepriateľa, či protivníka, ale ako alternatívu. Sme presvedčení, že v Žiline je obrovský dopyt po kvalitnej komerčnej diskotéke, rovnako dobre fungujúca študentská diskotéka je viac než žiadúca.”


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu