Vandali v Trstenej polámali krásne svetelné dekorácie a vytrhli zo zeme odpadkový kôš


Foto: Vandali v Trstenej polámali krásne svetelné dekorácie a vytrhli zo zeme odpadkový kôš Foto: Facebook/Mesto Trstená

Vandali v období zimných prázdnin sužujú nielen Žilinu a Čadcu, ale aj Trstenú na Orave. Vedenie mesta dnes v príspevku na sociálnej sieti zverejnilo fotografie poškodeného verejného majetku spolu s prosbou o informácie o osobách, ktoré sú za škody zodpovedné.


V priebehu noci na prelome soboty 7. januára a nedele 8. januára došlo k vandalizmu v rôznych častiach mesta. Podľa priložených snímok neznámi vandali polámali verejnú zeleň, ako aj krásne svetelné dekorácie, ktoré pripomínali rozkvitnuté stromy vysadené v záhonoch.


V inej oblasti Trstenej zas bola v podobnom čase zo zeme vytrhnutá a prevrátená mestská nádoba na komunálny odpad, ktorá bola spolu s ďalšími kusmi umiestnená v blízkosti lavičiek určených na oddych.

„Prosíme vás, ak by niekto vedel poskytnúť informácie k uvedeným udalostiam, nech kontaktuje mestskú políciu na telefónnom čísle 0902 915 699,“ žiada verejnosť vedenie mesta Trstená.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu