VIDEO: Uhádnite, koľko váži čert Lucifuk, a vyhrajte odmeny pre seba a oddelenie žilinskej nemocnice


Foto: VIDEO: Uhádnite, koľko váži čert Lucifuk, a vyhrajte odmeny pre seba a oddelenie žilinskej nemocnice Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Žilinská nemocnica pripravila ďalšiu netradičnú súťaž s mikulášskou tematikou, ktorou odmení nielen víťaza, ale aj jedno z nemocničných oddelení. Na víťazstvo pritom nie sú potrebné žiadne vedomosti, ale len dobrý odhad.

Úlohou verejnosti je tipovať, koľko môže vážiť čert Lucifuk, ktorý nemocnicu navštívil spoločne s Mikulášom. Súťaž prebieha od včerajšieho večera a potrvá do piatku 9. decembra do 9:00 hod. ráno. Po jej skončení bude víťaz pozvaný do nemocnice.

„Tipéra, ktorý bude najbližšie k reálnej váhe, vyvážime jeho hmotnosťou nealko nápojmi BIRELL, ktoré venujeme oddeleniu podľa výberu víťaza. Autor najlepšieho odhadu váhy získa zároveň veľký balíček plný sladkostí,“ vysvetlila žilinská nemocnica.


Svoje odhady môžete písať do komentára pod videozáznamom zachytávajúcim Lucifuka pri váhe a s odmenami, ktorý Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina zverejnila v príspevku na sociálnej sieti. K predpokladanej váhe je tiež potrebné uviesť, ktoré oddelenie si zaslúži prisľúbené osvieženie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu