Osem tipov na skvelý vianočný darček: Venujte nezabudnuteľný zážitok z Beskýd


Foto: Osem tipov na skvelý vianočný darček: Venujte nezabudnuteľný zážitok z Beskýd

Lámete si hlavu nad vianočnými darčekmi? Doprajte vašim blízkym zážitky a chvíle oddychu - venujte im poukaz do Rezortu Valachy Veľké Karlovice v Beskydách, ktorý sa nachádza len 3 kilometre za českou hranicou. Z pestrej ponuky služieb lokálnych hotelov Lanterna, Horal a relaxačného centra Wellness Horal je čo vyberať!

Vianočné poukazy platia jeden rok, môžete si ich nechať poslať poštou aj mailom. Všetky darčeky nájdete na webe Rezortu Valachy.

Chcete niečo poradiť? Pozrite sa, čo sa tento rok najviac predáva:


Wellness deň pre zdravie
Najpredávanejší poukaz Rezortu Valachy! Celodenný pobyt vo Wellness Horal s másažou či beauty ošetrením a trojchodovým obedom je ideálnym časovým aj cenovým kompromisom medzi „obyčajnou“ masážou a dlhšou dovolenkou.

Vstupenky do Wellness Horal
Cenovo dostupný darček, ktorý poteší milovníkov relaxu. Vstupenka do Wellness Horal na 4,5 hodiny zahŕňa vstup do termálnych bazénov, fitka aj saunového sveta so saunovými rituálmi. Wellness Horal je jedným z mála saunových centier v krajine, kde sa rituály konajú na dennej báze.


Pobyt s neobmedzeným wellness
Pobyty v hoteloch Lanterna alebo Horal patria k nezabudnuteľným zážitkom vďaka špičkovým wellness a gastro službám. Zahŕňajú raňajky, večere a neobmedzený vstup do Wellness Goral s termálnymi bazénmi a saunovými rituálmi, v Lanterne navyše aj popoludňajší snack a vstup do hotelového L-Spa.

Romantické hýčkanie pre dvoch
Rovnomenný pobyt v Spa hoteli Lanterna zahŕňa mnoho pôžitkov: voľný vstup do dvoch wellness, masáž, beauty ošetrenie, raňajky do postele aj degustačné menu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka. 

TIP: V Lanterne majú po rekonštrukcii novú terasu a izby so zimnou záhradou s vaňou, z ktorej si vychutnáte krásne výhľady s pohárom vína či šálkou kávy (na izbe je k dispozícii aj kávovar Nespresso).


Tematické pobyty s osobnosťami
Spa hotel Lanterna bude v roku 2023 hostiť zaujímavé osobnoti, venujte pobyt na niektorý z pripravených tematických pobytov:


Degustačné menu v hoteli Lanterna
Šesťchodové menu s moravskými vínami v reštaurácii Vyhlídka je skvelým darčekom pre náročného gurmána a milou príležitosťou posedenia pri skvelom jedle v komornom prostredí s výhľadom do prírody.

Kurzy pečenia a varenia
Ideálny darček pre vášnivé kuchárky a kuchárov. Rezort Valachy pravidelne usporadúva kurzy pečenia frgálov, prípravy halušiek a čučoriedkových knedličiek a pre deti kurz pečenia pizze. 

Hodnotové poukazy
Stále sa neviete rozhodnúť? Venujte hodnotový poukaz. Obdarovaný si sám vyberie, na čo ho použije. Viac o vianočných poukazoch.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rezort Valachy