Na osobnom aute boli v noci rozbité všetky sklá, majiteľ ponúka 5-tisíc eur za usvedčenie páchateľa


Foto: Na osobnom aute boli v noci rozbité všetky sklá, majiteľ ponúka 5-tisíc eur za usvedčenie páchateľa Foto: Facebook/Mato Paulovic

Neznámi páchatelia počas včerajšej noci v Martine poškodili osobné motorové vozidlo, ktoré stálo pri bytových domoch. O nepríjemnom incidente informoval jeho majiteľ v príspevku na sociálnej sieti, kde zároveň ponúka vysokú finančnú odmenu za vypátranie páchateľa.

K vandalizmu došlo v noci zo stredy 12. októbra na štvrtok 13. októbra. Neznáma osoba alebo skupina prišla o 1:20 hod. ráno k bielemu automobilu zaparkovanému v blízkosti mestského úradu a rozbila všetky bočné a zadné sklenené výplne okien.

„Ak máš voči mne nejakú zlosť, v kľude mi napíš a môžeme sa o tom pobaviť bez emócii, keď sa priznáš osobne nebudem to ďalej riešiť a vieme sa vzájomne dohodnúť. Ak voči mne zlosť nemáš a daná situácia sa stala v opitosti, tiež to viem pochopiť keď sa samovoľne priznáš,“ odkazuje vlastník vozidla páchateľovi.


Majiteľ poškodeného prosí verejnosť o pomoc s pátraním po vandalovi. Za jeho odhalenie ponúka až 5-tisíc eur. Rovnakú sumu sľubuje aj prípadným spolupáchateľom alebo priateľom osoby, ktorá má rozbitie skiel na svedomí, pokiaľ ju usvedčia.

Podľa komentárov pod príspevkom majiteľa dochádza k podobným incidentom na tomto mieste opakovane. Samotný autor spomína minimálne ďalšie štyri prípady vandalizmu na zaparkovaných vozidlách.

„Známa parkovala na tomto istom mieste asi pred 3 - 4 rokmi, Obtiahnutý lak a rozmlátene čelné, asi niekto z paneláku má ťažké srdce, keď niekto parkuje na chodníku,“ uviedol ďalší komentujúci.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu