Akcia 2+1 za českú korunu: Využite výhodný apríl vo Wellness Horal


Foto: Akcia 2+1 za českú korunu: Využite výhodný apríl vo Wellness Horal
Galéria: 8 fotiek

Tiež vás prepadla jarná únava a potrebujete rýchlo načerpať ďalšiu energiu? To je ten správny čas dopriať si poriadne wellness. Urobte si výlet do relaxačného centra Wellness Horal vo Veľkých Karloviciach, ktoré vďaka skvelým službám nielenže patria medzi najobľúbenejšie v Česku, ale naviac tu môžete až do konca apríla relaxovať výhodnejšie!

S akciou „2+1“ jednoducho získate k dvom vstupenkám tretiu za jednu českú korunu. Akcia platí vo všetkých dňoch (okrem víkendu, sviatkov a prázdnin) a vzťahuje sa na oba základné typy vstupného. Stačí si len vybrať, či ho použijete:

  • na vstup do termálnych bazénov na 2,5 hodiny alebo
  • na vstup do všetkých priestorov Wellness Horal (termálne bazény, fitness, saunový svet) na 4,5 hodiny

Kompletný cenník nájdete na tomto odkaze.

Galéria: 8 fotiek

O Wellness Horal

Relaxačné centrum Wellness Horal je súčasťou obľúbeného horského hotela Horal v Rezorte Valachy vo Veľkých Karloviciach, uprostred krásnej prírody Byskýd.

Presklený areál sa rozprestiera na dvoch podlažiach hlavnej hotelovej budovy. Jeho hlavnú časť tvoria tri termálne bazény so slanou vodou – plavecký, zábavno-relaxačný a detský. Priamo pri bazénoch môžete odpočívať na ležadlách na vnútornej a vonkajšej terase, dať si kávu, čaj alebo niečo pod zub vo Vital bare a pre deti je tu priestorný detský kútik.

S bazénmi susedí menšie, ale výborne zostavené fitness centrum s posilňovacími a kardio strojmi. Čerešničkou na torte je útulný saunový svet – pokojná zóna vyhradená návštevníkom od 14 rokov so saunami, parným kúpeľom, tepidáriom, vonkajším aj vnútorným whirlpoolom a oddychovými terasami. 

Galéria: 8 fotiek

Na jar určite oceníte vonkajšiu časť s ležadlami na opaľovanie. V hlavnej Saune Dome sa až deväťkrát denne konajú populárne saunové rituály, ktoré vám nielen spestria relaxáciu, ale aj vďaka ponúkaným telovým peelingom tiež pomáhajú oživiť unavenú pokožku. Hotový balzam na dušu a telo!

Ponuku služieb doplňujú úžasné exotické masáže od masérov z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie a taktiež ošetrenia tváre ayurvédskou bio kozmetikou Lakshmi v Beauty salóne.

Viete, že…

  • Wellness Horal je otvorený pre neubytovaných hostí od 9:30 do 21:30 každý deň,
  • v deň narodenín majú oslávenci vstup do Wellness Horal za 1 kč,
  • rovnaká výhoda platí aj pre páry v deň ich výročia svadby či registrovaného partnerstva,
  • pre rezervácii masáže či beauty ošetrenia je v cene časovo neobmedzený pobyt vo Wellness Horal,
  • po relaxácii si pochutnajte na novinkách sezónneho menu v hotelovej reštaurácii.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Rezort Valachy