V Žiline máme najväčšiu predajňu akvaristiky na Slovensku, ponúka viac než 200 druhov živočíchov


Foto: V Žiline máme najväčšiu predajňu akvaristiky na Slovensku, ponúka viac než 200 druhov živočíchov
Galéria: 10 fotiek

Pred šiestimi rokmi začínali s predajom sladkovodných krevetiek cez internet, dnes patria medzi popredné internetové obchody s akvaristikou na Slovensku aj v Česku. Jeden z prvých eshopov v oblasti predaja okrasných živočíchov, ktorý vznikol v Žiline, otvoril prvú kamennú predajňu spojenú s veľkým showroomom.

Obchod Shrimp.sk je v súčasnosti s ponukou viac než 200 živočíchov lídrom na online trhu. Žilinská značka sa môže pochváliť aj získaným ocenením „Cena popularity“ v súťaži ShopRoku 2019 pre kategóriu Hobby.

Galéria: 10 fotiek

Všetky ponúkané zvieratká majú zabezpečenú prvotriednu starostlivosť. V Shrimpe totiž prechádzajú karanténou a aklimatizáciou ako v žiadnej inej akvaristike. Samostatný aklimatizačný sklad tvorí až 450 akvárií s objemom 55 000 litrov vody. Ako dodávateľov uprednostňujú tuzemských chovateľov a o zvieratká sa stará tím skúsených akvaristov.

Nákup živočíchov s doručením až domov

Spoločnosť je výnimočná tým, že vie všetky objednané živočíchy doručiť zákazníkom priamo domov. Na transport používa počas celého roka špeciálne tepelno-izolačné balenie. To sa v chladnejších mesiacoch dopĺňa o vyhrievanie. Termoboxy môžu následne zákazníci bezplatne vrátiť, čím sa vyhnú produkcii zbytočného odpadu. Prepravu živých zvierat zabezpečuje s vysokým dôrazom na ich bezpečnosť, na čo poskytuje aj záruku.

Galéria: 10 fotiek

Pokiaľ patríte medzi začínajúcich akvaristov, Shrimp.sk vám vždy ochotne poradí. Skúsený personál vám vysvetlí podmienky chovu, rozmnožovania živočíchov a oboznámi vás aj so špecifickými vlastnosťami, na ktoré je potrebné myslieť ešte pred nákupom. Na svoje si prídu aj skúsení akvaristi, ktorí hľadajú špecifický sortiment.

Najväčšia predajňa a showroom akvaristiky na Slovensku je v Žiline

Shrimp.sk sa môže pochváliť najväčšou predajňou akvaristiky na Slovensku. Na ploche s rozlohou 330 metrov štvorcových si každý zákazník príde na svoje. Ak si chcete založiť nové, alebo spestriť existujúce akvárium o nové zaujímavé kúsky, určite vás zaujme veľký výber akváriových rýb, kreviet, slimákov, rakov, krabov, mušlí či možno niektoré zo stovky rôznych druhov rastlín. Predajňa ponúka aj široký výber techniky, prípravkov, príslušenstva a krmív.


Jedinečný koncept predajne podtrhujú netradičné riešenia a služby

Hardscape kútik - priestor pre aranžovanie kameňov, koreňov a substrátov. V ňom si môže zákazník sám naaranžovať prvky tak, že hneď vidí ako by mohlo jeho akvárium vyzerať. Časť predajnej plochy venovali v Shrimpe showroomu, kde je možné vidieť profesionálne zariadené akváriá rôznych veľkostí a typov.

Galéria: 10 fotiek

Skúsený personál vie poradiť s výberom vhodného akvária, jeho zariadením, výberom rastlín a živočíchov. Pokiaľ chce zákazník akvárium hneď, obchod ponúka menšie, zabehnuté akváriá aj so živočíchmi.

Galéria: 10 fotiek

Nová predajňa akvaristiky Shrimp.sk sa nachádza na ulici P. O. Hviezdoslava 50C (Park prosperity) a otvorená je každý deň okrem sviatkov v čase od 09:00 do 19:00 hod. Pre viac informácií odporúčame sledovať sociálne siete prípadne navštíviť novú predajňu v Žiline osobne.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Shrimp.sk