V Xbody Petra Žilina cvičíte rýchlejšie a účinnejšie, formujte postavu vďaka najmodernejším technológiám


Foto: V Xbody Petra Žilina cvičíte rýchlejšie a účinnejšie, formujte postavu vďaka najmodernejším technológiám
Galéria: 15 fotiek

Stále populárnejšia metóda cvičenia s využitím technológie elektro-myo-stimulácie (EMS), ktorá aktivuje celé telo cez elektrické impulzy vysielané pomocou obleku, je ideálnym spôsobom ako sa dostať do formy. A to nielen fyzickej, ale aj psychickej a nabrať tak pohodu v týchto časoch.

Štúdio Xbody Petra v centre Žiliny pomáha trénovať intenzívnejšie, lepšie a účinnejšie všetkým - vďaka individuálne nastavenému tréningu podľa potrieb klienta. Využiť môžete jeden z dvoch moderných prístrojov - EMS elektrostimuláciu alebo Infrashape horizontal. Nezáleží na tom, na akej úrovni ste dnes: 

„Sme špeciálne rekondičné centrum, mnoho ľudí ani netuší, že tento populárny a účinný druh cvičenia je aj v Žiline. Elektrostimulácia svalov s rovnakými impulzmi, aké si vytvára samotné telo, je veľmi intenzívny spôsob cvičenia. Vďaka čomu stačí raz až dvakrát týždenne 20 minút a telo dostane potrebnú dávku tréningu, aby bolo pevné, aktívne a spaľovalo dostatok energie,“ vysvetľuje Petra, hlavná trénerka Xbody v Žiline.

Práve s ňou prebieha tréning, ktorý začína nasadením špeciálneho obleku s deviatimi pármi elektród a páskami na ruky. Následne sa pripojí k prístroju a nastavia sa hodnoty impulzov pre jednotlivé časti tela. Po tomto krátkom procese nasleduje samotné cvičenie, kedy tréner ukazuje cviky či polohy a kontroluje klienta. Celú dobu ste pod odborným dohľadom.

Zo skúsenosti trénerky vychádza, že cvičenie oslovuje širokú masu s najrôznejšími cieľmi. Trénovať pomáha ako vrcholovým športovcom, tak ľuďom so zhoršenou kondíciou alebo zdravotným stavom.

Mladý, starý, žena, muž, nič z toho nehrá rolu a všetky tieto kategórie si už tréningy na prístroji vyskúšali a dosiahli viditeľné výsledky. V žilinskom štúdiu Xbody Petra pomáhajú aj klientom s ochrnutím, ktorým za pomoci elektrických impulzov stimulujú a posilňujú tie časti tela, ktoré nie sú funkčné.

„Cvičenie je obľúbene kvôli svojej intenzite a časovej úspore. Len 20 minút, ktoré sa rovnajú hodine a pol až dvom intenzívneho tréningu vo fitku. Ideálne aj pre tých, ktorí nemajú možnosť tráviť hodiny vo fitnesscentrách, mamičky na materských, či ľudí, ktorí môžu odbehnúť len na chvíľu pre vysokú vyťaženosť. Samotné cviky zlepšujú držanie tela, odstraňujú bolesti, formujú postavu, odstraňujú celulitídu a inkontinenciu a zároveň zlepšujú kondíciu. Je to pre všetky vekové kategórie, pre ľudí cvičiacich aj necvičiacich. Tréning u nás je každému šitý na mieru,“ dodáva Petra dôvody, pre ktoré sa klienti radi vracajú.

Premena klientky Xbody Petra pri zhadzovaní popôrodných kíl za 5 týždňov, okrem straty tuku došlo k výraznej korekcii držania tela v panvovej oblasti.

Naberajte kondíciu a formujte telo v príjemnom prostredí so súkromím

Ďalšou výhodou je privátne prostredie, ktoré pôsobí domácky, takmer ako by ste boli u vás v obývačke. Na Xbody EMS je klient sám s trénerkou, takže pre tých, ktorí nemusia klasické fitnesscentrá a cvičenie pred zrakmi ostatných, je Xbody ideálnym spôsobom naberania kondície a s tým spojeného sebavedomia. Obzvlášť v aktuálnej dobe je izolované cvičenie od ostatných ďalším benefitom.

Druhým spôsobom, ako spraviť niečo pre svoje telo aj psychickú pohodu, je známe Infrashape horizontal. Kardio prístroj, s ktorého pomocou spálite podstatné množstvo kalórií vďaka infračervenému svetlu. Funguje na princípe vytváranie teploty, čiže počas bicyklovania po ležiačky sa zároveň takpovediac saunujete.

„Cvičí sa po ležiačky, takže šetríme kĺby a chrbticu. Práve teplo pomáha zvyšovať spálené kalórie, infračervené svetlo je liečivé, regeneračné a pozitívne vplýva na kĺby a svaly. Stroj tiež vytvára vákuum, ktoré prekrvuje, podporuje lymfatický systém, odstraňuje tak celulitídu a mnohé zdravotné komplikácie spojené s blokovaným tokom lymfatickej tekutiny v tele. U nás ma prístroj ďalšie liečivé a prospešné svetlo, a to kolagénové, napomáhajúce bunkovej regenerácii,“ uzatvára trénerka Petra zo žilinského rekondičného štúdia Xbody Petra.

Infrashape horizontal sa odporúča aj rekondičné cvičenie po operáciách bedier či kolien. Aj toto cvičenie je rýchlejšie oproti iným druhom, tridsaťminútový tréning spáli násobne viac kalórií ako za rovnaký čas pri akomkoľvek inom kardiu.

Opätovne ide o vhodný spôsob pre mladšie či staršie ročníky, mužov aj ženy. Klient si sám reguluje všetky nastavenia podľa svoje kondície, ale samozrejmosťou je aj tu odborné poradenstvo. Cvičenie za pomoci oboch prístrojov je skvelým darčekom, ktorým môžete obdarovať partnera, kolegu v práci alebo blízku osobu. Darčekové poukážky vám radi vystavia na počkanie.

Centrum Xbody Petra sa nachádza na ulici na Stave pri Predmestskej ulici a budove bývalej Makyty, v okolí na potrebný čas pohodlne zaparkujete. Pre stálych cvičencov sú k dispozícii permanentky, vďaka ktorým cvičíte výhodnejšie. Bližšie informácie nájdete na +421 908 588 274, e-maili info@xbodypetra.sk alebo www.xbodypetra.sk


 

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Xbody Petra