TESCO a LIDL hľadajú v Žiline dočasných zamestnancov, cieľom je zabezpečiť potraviny pre všetkých


Foto: TESCO a LIDL hľadajú v Žiline dočasných zamestnancov, cieľom je zabezpečiť potraviny pre všetkých Foto: ilustračné

Obchodné reťazce TESCO a LIDL pristúpili k náboru nových zamestnancov na dočasné pracovné pozície, ktoré pomôžu vykryť zvýšený dopyt po potravinách a zaistili ich dostupnosť na celom Slovensku. Aj v Žiline hľadajú reťazce niekoľko zamestnancov: 

„V súvislosti so šírením vírusu COVID-19 vyhlásilo TESCO náborovú kampaň, aby predajne dokázali rýchlo reagovať na zvýšený dopyt zákazníkov a zabezpečili potraviny rodinám po celej krajine. TESCO ponúka dočasné a flexibilné pracovné pozície najmä do tímov na pokladniach, doplňovaní tovaru a Tesco Online nákupov,“ uvádza ku kampani britský reťazec. 

Ten zároveň pri online nákupoch zisťuje, či je zákazník v karanténe a prednostne sa snaží vybaviť najmä objednávky od týchto obyvateľov.

V prípade záujmu sa môžete jednoducho prihlásiť priamo v obchode alebo prostredníctvom telefónu +421 903 411 368 či e-mailu nabor@tesco.com. Zabezpečené budú všetky zákonom požadované vstupné školenia a pohovory sa budú realizovať prostredníctvom telefónov.

Obdobnú kampaň spustil aj nemecký diskontný reťazec, bližšie informácie k otvoreným pozíciam nájdete na lidl.sk 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu