AKTUÁLNE: Na stavbe Rudiny II povolilo počas betonáže debnenie, pri udalosti sa nikto nezranil


Foto: AKTUÁLNE: Na stavbe Rudiny II povolilo počas betonáže debnenie, pri udalosti sa nikto nezranil
Galéria: 3 fotky

Dnes 5. júla došlo v dopoludňajších hodinách na stavenisku Rudiny II v Žiline pravdepodobne k poškodeniu časti debnenia počas betonáže. Pri udalosti sa našťastie nikto nezranil.

Developer - spoločnosť Istrofinal, nám k udalosti poskytla krátke stanovisko: „V doobedňajších hodinách došlo k technickým komplikáciám na stavbe Rudiny II v Žiline na Hlinách. Nedošlo k žiadnym zraneniam. Developer očakáva stanovisko generálneho dodávateľa v najbližších dňoch. Momentálne pracovníci stavby zabezpečujú mechanizáciu pre bezpečné odstránenie debnenia.“

Stanovisko generálneho dodávateľa stavby KAMI PROFIT, s.r.o. :

„Uvoľnenie časti debnenia bolo spôsobené zlyhaním prvku jeho podpornej konštrukcie. Na samotnú stavbu, jej kvalitu a termín odovzdania nebude mať žiadny vplyv. Pre spoločnosť KAMI PROFIT, s.r.o. ako generálneho dodávateľa stavby ide o ojedinelý moment, aký sa počas 15 rokov jej pôsobenia a desiatkach úspešne zrealizovaných projektov doposiaľ nevyskytol. Naša spoločnosť ako seriózny a zodpovedný partner od svojich pracovníkov i subdodávateľov striktne vyžaduje dodržiavanie vysokých štandardov kvality a bezpečnosti a od tejto zásady neustúpi.”




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu