Ľavobrežná ulica v Žiline je neprejazdná, došlo k dvom nehodám


Foto: Ľavobrežná ulica v Žiline je neprejazdná, došlo k dvom nehodám
Galéria: 3 fotky

Aktuálne hlásenia v dopravnom servise hovoria o dvoch nehodách, ktoré sa stali v Žiline na ulici Ľavobrežná, v smere od Košickej ulice na Čadcu. Zdržanie sa pohybuje v čase okolo 15 až 20 minút. Kolóna sa posúva, ale veľmi pomaly. Premávka je zastavená aj v smere od Terchovej.

Pri futbalovom štadióne došlo k zrážke dodávky a kamióna. V kolóne, ktorá sa pre nehodu vytvorila, došlo k ďalšej nehode. 

Aktualizácia 13:00 hod.


K nehodám došlo aj na uliciach Mostná a Kragujevská. Kolóny sa tvoria už od Strečna.

Galéria: 3 fotky

Aktualizácia 13:15 hod.

Polícia v žilinskom kraji vyzýva vodičov, ktorí prechádzajú úsek od zjazdu diaľnice D1 (Dubná Skala okr. MT) po ceste I/18 až po výjazd na diaľnicu D1 (Žilina - Strážov), aby boli vzhľadom k počasiu a hustote premávky (najmä v smere na Bratislavu) maximálne obozretní, ohľaduplní a rešpektovali bezpečnú vzdialenosť medzi vozidlami.

V okolí mesta Žiliny, sa vyskytli viaceré škodové udalosti, ktoré nie sú síce závažného charakteru, ale spôsobia obmedzenia jazdných pruhov, (upchatie najväčšej križovatky v ZA - Košická, čo v konečnom dôsledku brzdí už tak veľmi pomalú plynulosť cestnej premávky  v smere od MT na Bratislavu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu