SWING PLES v žilinskom Event House už 11. februára 2017


Foto: SWING PLES v žilinskom Event House už 11. februára 2017
Galéria: 23 fotiek

Po štyroch kompletne vypredaných ročníkoch v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach prichádza vychýrený SWING PLES konečne do Žiliny. Chystajte tanečné topánky, šaty a klobúky, už 11.februára sa Event House Žilina premení na swingový salón, z ktorého sa odchádza až skoro ráno. V túto noc sa u nás stretne swingová elegancia a šarm s kúskom nespútanej Gatsbyovskej rebélie. Kapela ako zo starých filmov, DJ-i a úžasné tanečné vstúpenia vás budú baviť celú noc.

O swingové rytmy a melódie sa postará kapela Sweet Little Chicks (Live), DJ Matúš so saxofonistom a elektroswing DJ DayD. Čaká nás aj škola tanca a tanečne vystúpenia od CreDance. Vaše unikátne swingové outfity zvečníte v štýlovom fotokútiku a chýbať nebude ani tombola.



Vstupenky si môžete zakúpiť na www.ticketportal.sk alebo priamo v Event House Žilina cez email kontakt@eventhouse.sk alebo na telefónnom čísle 0905 873 355.

Swingový ples organizuje Event House Žilina v spolupráci so svojou eventovou agentúrou SpicyBrown, ktorá má za sebou úspešné 4 ročníky SWING PLESU v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach. Ples sa stal veľmi obľúbenou kultúrnou udalosťou plesovej sezóny. Fotky z posledného ročníka Swing Plesu v Kursalone nájdete tu: https://www.facebook.com/pg/Kursalon/photos/?tab=album&album_id=963483377070377

 


 

Miesto: -
Dátum: 11.02.2017 - 19:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu