Na žilinskom sídlisku Vlčince vyčíňali zlodeji katalyzátorov už tretíkrát za posledný mesiac


Foto: Na žilinskom sídlisku Vlčince vyčíňali zlodeji katalyzátorov už tretíkrát za posledný mesiac Foto: ilustračné

Na Vlčincoch opäť vyčíňali zlodeji katalyzátorov. Tentoraz kradli na ulici Slovanská v čase od stredy 3. augusta 20:00 do piatku 5. augusta. Majiteľka mala vozidlo značky Opel Astra zelenej farby zaparkované pri Coop Jednote len necelých 48 hodín. Po návrate zistila, že jej bol odcudzený katalyzátor z auta. 

Poškodená preto prosí prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti každého, kto by vedel akékoľvek informácie o uvedenom trestnom čine, aby ju kontaktoval do správy. 

V priebehu minulého týždňa bol na Vlčincoch hlásený jeden pokus o krádež katalyzátora z odparkovaného automobilu na ulici Jána Vojtaššáka. Zlodeja však pravdepodobne niekto pri trestnom čine vyrušil a nestihol ho odpíliť celý. 

Katalyzátory sa stali v poslednej dobe vzácnym artiklom zlodejov, problémy s ich krádežami majú majitelia áut po celom Slovensku. V príspevku ľudia hlásia zmiznuté katalyzátory aj v iných blízkych mestách, ako je Martin či v Považská Bystrica. Podľa niektorých diskutujúcich ide o organizovanú skupinu ľudí, ktorá si takto privyrába už niekoľko rokov. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu