Martin z Petrovíc vyhral v známej televíznej súťaži, celú výhru venoval novorodeneckému oddeleniu žilinskej nemocnice


Foto: Martin z Petrovíc vyhral v známej televíznej súťaži, celú výhru venoval novorodeneckému oddeleniu žilinskej nemocnice Foto: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Pán Martin z Petrovíc sa minulý týždeň zúčastnil známej televíznej relácie Bez servítky, v ktorej sa mu podarilo aj zvíťaziť.

Celú výhru sa rozhodol venovať novorodeneckému oddeleniu Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. V pondelok 27. júna dopoludnia sa rovno aj stretol s primárkou neonatológie MUDr. Katarínou Jackuliakovou a dohodli sa na venovaní výhernej sumy, ktorá poputuje priamo na účet Združenia Zdravé novorodeniatka.

„Blahoželáme k výhre, financie použijeme pre ďalšie výnimočné zázraky, ktoré prichádzajú na svet v žilinskej pôrodnici,” uvádza nemocnica v príspevku na sociálnej sieti. 

Pán Martin venoval výhru novorodeneckému oddeleniu ako poďakovanie za svoju manželku i dcérku. Jeho manželka Majka totiž vo februári tohto roka priviedla na rovnakom oddelení žilinskej nemocnice na svet malú dcérku Natálku. 

„Dnes už má štyri mesiace, je zdravá, krásna a sme radi, že sa celej rodinke darí,” doplnila fakultná nemocnica v príspevku. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu