Mestská polícia v Žiline zadržala muža, ktorý sa mal počas dňa uspokojovať na verejnosti


Foto: Mestská polícia v Žiline zadržala muža, ktorý sa mal počas dňa uspokojovať na verejnosti

Žilinská mestská polícia informovala vo štvrtok 17. júna o úspešnom zadržaní 25-ročného muža, ktorý sa mal uspokojovať na verejnosti. Výtržníka sa podarilo zadržať na základe prvotných znakov identifikácie, ktoré boli poskytnuté hliadkam.

Mestským policajtom sa podarilo mladého muža zo Žiliny vypátrať a zadržať približne hodinu pred polnocou. Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu výtržníctva na miesto privolali aj príslušníkov Policajného zboru.

„Prvotné znaky identifikácie osoby boli poskytnuté hliadkam MP v teréne na to, aby zistili a zadržali cca hodinu pred polnocou 25 ročného muža zo Žiliny, ktorý sa cez deň pohyboval okolo bytového domu, pozeral do jeho okien a masturboval,“ spresňuje Mestská polícia Žilina na sociálnej sieti.

Prípad aj zadržaného mladého muža si prevzali na ďalšie preverovanie a riešenie príslušníci Policajného zboru. Zatiaľ nie je známe, či išlo o toho istého muža, ktorý sa mal obnažovať a prenasledovať ženy v okolí rieky Rajčanka v mestských častiach Závodie a Bánová.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina