Dizajn, vernostný program a sortiment: Nová Lekáreň Poštová na Vlčincoch so zaujímavým konceptom


Foto: Dizajn, vernostný program a sortiment: Nová Lekáreň Poštová na Vlčincoch so zaujímavým konceptom

Už niekoľko dní funguje na Vlčincoch v Žiline nová dizajnová Lekáreň Poštová, ktorá prináša prepracovaný vernostný program, niekoľko jedinečných značiek v sortimente a do budúcnosti inovácie v celom procese návštevy lekárne.

Ako napovedá názov, novú lekáreň nájdete v modernej budove Poštová 1, kde sídli aj Praktická ambulancia či populárna kaviareň Post Café.

Nová Lekáreň Poštová na Vlčincoch je na ulici Poštová 1.

V dobe sieťových lekární ide skupina mladých Žilinčanov opačným smerom - vďaka skúsenostiam na práci pre zahraničných klientov v IT segmente chcú postupne vybudovať z ničoho ambiciózny projekt Liekobox, ktorý prinesie novinky a vylepšenia do spôsobu, akým nakupujete lieky.

„Vyrastáme od nuly, ale základom je pre nás prístup k zákazníkom, sortiment a ceny. Máme vernostný program, s ktorým ľudia naozaj šetria. Nezdvihli sme ceny, aby sme ich potom vedeli umelo znižovať zľavami. Pre prvých 1 000 zaregistrovaných zákazníkov sme program obohatili o VIP časť - 10% zľava pri každom doplatku na recept , 5% zľava pri nákupe voľnopredajného sortimentu a desatina dole z celého nákupu ako darček počas narodenín“ vysvetľuje Milan Čičala, ktorý stojí za lekárňou Poštová.

A ktorú z výhod vernostného programu považuje za bezkonkurenčnú? „Samozrejme, ako jedna z mála lekární v celej Žiline, poskytujeme zľavu 10% na všetky doplatky z receptu. Tým chceme ušetriť nejaké to euro mesačne hlavne dôchodcom. Ale určite aj zľava 5% na voľný predaj, ktorá nie je obmedzená na minimálny nákup alebo zbieranie bodov, je bezkonkurenčná v Žiline,“ dodáva prevádzkovateľ.

Širokému sortimentu sa potešia najmä mamičky, v lekárni nájdu všetko potrebné vrátane populárnych značiek ako Kendamil, Dada, Pamerps či Nutrilon. Niekoľko cenovo výhodných produktov bez konkurencie v Žiline nájdete nižšie 

1 - Imunoglukan 100mg P4H 60 cps - 17.49 eur 
2 - Kendamil mlieko 1, 2, 3 900g - od 13.98 eur 
3 - Dada EXTRA Soft 3, 4 54ks - 6.30 eur


Zvládanie chorôb či rýchlej doby je náročné samo o sebe, preto koncept projektu Liekobox a Lekárne Poštová, ponúkne v blízkej dobe niekoľko noviniek. Postupne budú spúšťané jednotlivé časti konceptu, ako napríklad aplikácia Liekobox.sk alebo prémiová služba objednávania a rozvozu do niekoľkých hodín. Preto sa oplatí registrovať do vernostného programu.

Prvá časť konceptu a služba v jednom štartuje už dnes!

„Dnes spúšťame novú službu, ktorá je v zahraničí už štandardom. Pacienti sa bežne stretávajú so situáciou, že lekáreň nedisponuje na sklade konkrétnym liekom, predpísaným na recept. Samozrejme, pri takom množstve liekov na trhu, je skoro nemožné držať všetky produkty v jednej kamennej lekárni. Vážime si čas všetkých zákazníkov, a preto spúšťame službu www.liekoboxnapredpis.sk, kde si na pár klikov pacient rezervuje svoje nevydané lieky na recept. Po potvrdení rezervácie sa do 72 hodín zastaví v lekární, nič viac, nič menej :) Bez toho aby zákazník navštívil lekáreň dvakrát kvôli jednému receptu,” hovorí prevádzkovateľ.

Výhodou Lekárne Poštová je aj dopravná dostupnosť - vďaka parkovacím miestam, vyhradeným pre zákazníkov, si tu nákup liekov na predpis aj tých voľnopredajných, vybavíte za pár minút. Len niekoľko metrov od vstupu majú zákazníci vytvorené vlastné miesta, kde môžu zastaviť a nezdržiavať sa tak hľadaním parkovacieho miesta.

Lekáreň Poštová najdéte aj na Facebooku a Instagrame, kde Vás zásobujú pravidelnými zľavami a novinkami.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Lekáreň Poštová