Be Alright 2020 - Open Air párty láka kvalitným line-upom, obrovskou plážou a prímorskou atmosférou!


Foto: Be Alright 2020 - Open Air párty láka kvalitným line-upom, obrovskou plážou a prímorskou atmosférou!

Ak ste tento rok ešte nestihli dovolenku v jednej z obľúbených párty destinácií, máme pre vás riešenie! Už tento piatok sa v Žiline koná hudobný festival Be Alright 2020 - Open Air.

Ide o nultý ročník festivalu všetkých fanúšikov elektronickej hudby. Konať sa bude v štýlových priestoroch eXtreme park Žilina, ktorý dokonale vystihuje atmosféru leta, a bude inšpirovaný slnečným MIAMI! 

LINE-UP je vyskladaný z popredných mien slovenskej scény a zahraničného hosťa, ktorým je MIKE & ME, rezident klubu NOA na Zrće Beach. Vystupoval na festivaloch ako napríklad Forestland Festival, Three times Ultra Europe, MTV Summerblast.

Mihael Mataković pôsobí vo vydavateľstve Armada Music a jeho tvorbu podporili mnohé svetové mená ako napríklad Marshmello, Hugel, Fedde Le Grand, Dannic, Kryder, Tom Staar, Mike Williams, Lucas & Steve, Zonderling, Don Diablo. Ako ďalší vystúpia aj Luis De Mark, DJ Spirit, Martin Cehelsky, Stanley White a DJ RitchArt.

Be Alright 2020 – Open Air bude dominovať veľký stage na piesku z dielne agentúry Spicybrown, ktorý bude doslova preplnený svetelnou a zvukovou technikou. Nebude chýbať ani obrovská ledková obrazovka, ohne, CO2 delá a ďalšie špeciálne efekty.



Priestor eXtreme park Žilina bude počas podujatia doplnený aj o VIP zónu v Lounge Bare, Beach Lounge Zónu na piesku plná tematickej výzdoby a samozrejme niekoľkými predajnými barmi, ktoré vám prinesú maximálny možný komfort a umocnia celkový zážitok v pravej letnej atmosfére.

Organizátori tentokrát prišli v tomto priestore aj s novým systémom predpredaja lístkov a VIP stolov, ktorý funguje cez TICKETPORTAL. Vďaka tomu si môžete zakúpiť konkrétny stôl v priestoroch celej VIP Beach Lounge Zóny a Lounge Baru. Do týchto priestorov majú prístup len hostia so zakúpeným VIP.

Pokiaľ uprednostňujete komfort a miesto na sedenie, neváhajte s kúpou nakoľko počet stolov je limitovaný. Partnerom podujatia je FINLANDIA, ktorú nájdete, ako inak spolu s RedBullom, na každom jednom stole!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/329548861762350
Lístky a stoly sú dostupné na www.ticketportal.sk


Miesto: eXtreme park Žilina
Dátum: 14.08.2020 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu