Aj v Žiline si pripomenieme genialitu Karola Duchoňa spolu so známou kapelou Duchoňovci!


Foto: Aj v Žiline si pripomenieme genialitu Karola Duchoňa spolu so známou kapelou Duchoňovci!

V sobotu 1. augusta zažijeme na terase žilinského Smer Klubu 77 jedinečný hudobný večer. Karol Duchoň 70 je oslavný koncertný projekt pre všetkých milovníkov úžasných hitov Karola Duchoňa, jedného z najlepších a najuznávanejších slovenských spevákov všetkých čias.

Bol to samorast. Bez školy, bez driny, s nádhernou barytónovou farbou hlasu, unikátnym prejavom. Duchoň hudbu miloval a všetku jeho lásku cítiť v každej jednej piesni. 

Rok 2020 je v znamení osláv nedožitých 70. rokov tohto výnimočného speváka. Spolu s jedinečnou kapelou Duchoňovci sme pre Vás pripravili spomienkový koncert a špeciálny večer plný piesní slovenského “Toma Jonesa” ako ho niekedy označovali zahraničné médiá. 

Na koncerte zaznejú najznámejšie hity Karola Duchoňa v energickom prevedení hudobníkov z Banskej Bystrice, ktorí si hovoria Duchoňovci. Ani jedno sedadlo nezostane obsadené, všetci budú tancovať a spievať známe melódie. Duchoňovci sú povestní tým, že dokážu vyčarovať úsmev na tvári, preto sú najúspešnejšou kapelou ktorá sa venuje interpretácii týchto piesní. 

Projekt Duchoňovci bol založený v roku 2017 a spojil partiu hudobníkov, ktorí majú pozitívny vzťah k piesňam K. Duchoňa. Kapela mapuje jeho kariéru, hrá a spieva najväčšie hity, ktoré pre neho zložili známi slovenskí skladatelia. Od roku 2017 prešli celé Slovensko a potešili množstvo fanúšikov na rôznych akciách. Ich koncertný prejav je nabitý energiou a príjemnou atmosférou. 


Vstupenky: 
http://www.smer77.sk/rezervacia-vstupeniek/ 

Web klubu:
http://www.smer77.sk/ 

Facebook event: 
https://www.facebook.com/events/716272152538517/  


Miesto: Smer Klub 77 Žilina
Dátum: 01.08.2020 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu