Žilinská firma Scheidt & Bachmann patrí medzi TOP zamestnávateľov v IT


Foto: Žilinská firma Scheidt & Bachmann patrí medzi TOP zamestnávateľov v IT
Spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko sídli v Žiline na Priemyselnej ulici. Ďalšie jej pobočky nájdete v Living centre na Solinkách, na ulici A. Bernoláka a aj v Bytči a Bratislave.

Pracovný portál Profesia každý rok vyhlasuje anketu o najatraktívnejšieho zamestnávateľa v niekoľkých kategóriách. Spoločnosť Scheidt & Bachmann Slovensko bola, ako jediná žilinská IT firma, nominovaná v kategórii IT a telekomunikácie.

Nominácia do prestížnej ankety spoločnosť Scheidt & Bachmann potešila. „Samotná nominácia do ankety Naj zamestnávateľ v kategórii IT a telekomunikácie nás milo prekvapila, keďže naša firma síce vyvíja softvér pre dopravné systémy, ale vyrába k nemu aj vlastný hardvér. A teda len polovica našich zamestnancov pôsobí v IT oblasti. Robíme však všetko pre to, aby naši zamestnanci chodili do práce radi a zároveň mali dostatok času na svoje rodiny,”  hovorí Ing. Marína Schiffer, konateľka spoločnosti Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o.

Jedno zo softvérových oddelení spoločnosti Scheidt & Bachmann, ktoré sa venuje vývoju systémov pre vybavenie cestujúcich

Výsledky ankety vyhlásila Profesia na slávnostnom galavečere „Najatraktívnejší zamestnávateľ“, ktorý sa konal 30. januára 2019. Pozvánku naň dostalo len 10 firiem z každej kategórie, za ktoré ľudia najviac hlasovali. Spoločnosť Scheidt & Bachmann bola medzi nimi tiež.

Výrobné oddelenia spoločnosti Scheidt & Bachmann sa na začiatku roka 2020 presťahujú do novej výrobnej haly, ktorá sa momentálne stavia v priemyselnom parku v Bytči

Na galavečere spoločnosť zastupovali dve dámy – Ing. Marína Schiffer, konateľka spoločnosti a Ing. Katarína Veneny, personálna manažérka. „Keď som na veľkoplošnej obrazovke počas galavečera videla názov našej spoločnosti, bola som nesmierne hrdá, že sme medzi slovenskými IT gigantmi, hoci našu spoločnosť považujeme skôr za menšiu žilinskú firmu s rodinnou atmosférou. Tajne som verila, že sa umiestnime na 3. mieste. Nakoniec sme na stupni víťazov nestáli. To však vôbec nevadí. Máme o dôvod viac, aby sme sa mohli neustále zlepšovať,” hovorí Katarína Veneny. 

Dopĺňa ju Marína Schiffer: „Chcem v mene celej spoločnosti poďakovať všetkým, ktorí za nás hlasovali a najmä našim zamestnancom, lebo bez nich by sme nemohli rásť.”

Ing. Marína Schiffer, konateľka spoločnosti Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o. (vľavo) so Sajfom, moderátorom galavečera Najatraktívnejší zamestnávateľ, a Ing. Katarínou Veneny, personálnou manažérkou Scheidt & Bachmann Slovensko s.r.o.

Ak chcete pracovať pre jedného z najatraktívnejších zamestnávateľov v IT oblasti na Slovensku, pozrite si, či nehľadá práve Vás. Aktuálne obsadzuje niekoľko zaujímavých pozícií, nielen z oblasti IT.

Profil spoločnosti Scheidt & Bachmann Slovensko

Nemecká spoločnosť Scheidt & Bachmann pôsobí na Slovensku od roku 1995, kedy v Žiline založila svoju pobočku. Začínala s dvoma absolventmi Žilinskej univerzity, ktorí dnes stoja na jej čele. Momentálne zamestnáva takmer 700 ľudí. Vyvíja a vyrába dopravné systémy pre zákazníkov po celom svete.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Scheidt & Bachmann