Časť kandidátov na primátora Žiliny sa stretne vo verejnej diskusii v OZ Proti korupcii


Foto: Časť kandidátov na primátora Žiliny sa stretne vo verejnej diskusii v OZ Proti korupcii Foto: Facebook

Presne o mesiac budeme voliť v komunálnych voľbách nového primátora Žiliny aj mestských poslancov. O najvyšší post na Radnici mesta Žilina sa uchádza spolu sedem kandidátov.

Tí súperia o priazeň voličov svojim programom, preferencie Žilinčanov naznačil včerajší prieskum. K predvolebnému obdobiu patria aj diskusie, jedna z nich prebehne už v piatok 19. októbra 2018.

Organizátorom diskusie je Občianske združenie Proti korupcii, ktorého predstaviteľka Vanda Tuchyňová bude diskusiu zároveň moderovať. Pozvanie do diskusie prijali traja zo štyroch najsilnejších kandidátov podľa zatiaľ jediného zverejneného prieskumu agentúry FOCUS, ktorý vypracovala pre jedného z kandidátov. 

„Volebnú kampaň v Žiline neobchádzajú ostré komunikačné výmeny nabité emóciami. Traja silní kandidáti prijali pozvanie de verejnej debaty, v ktorej budú čeliť i ostrým otázkam verejnosti. Príďte si vypočuť ich argumenty do priestorov OZ Proti korupcii v Žiline na Kamennej ulici,“ pozýva Občianske združenie Proti korupcii na diskusiu, ktorá začína o 17:00 hod.  


Hostia: 

Ľudmila Chodelková
Peter Fiabáne
Patrik Groma 

Moderuje:
Vanda Tuchyňová


Miesto: Sídlo OZ Proti korupcii, Kamenná 4, Žilina
Dátum: 19.10.2018 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu