Jazda 24-ročného motocyklistu skončila tragicky, po páde z motorky narazil do stromu


Foto: Jazda 24-ročného motocyklistu skončila tragicky, po páde z motorky narazil do stromu
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ Žilina

V pondelok 1. októbra popoludní sa skončila jazda 24-ročného motocyklistu tragicky. Ten havaroval v obci Bobrovček v okrese Liptovský Mikuláš. Mladý motocyklista podľa polície pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam motocykla, stavu a povahe vozovky.

Ako ďalej uviedla polícia, mladík pravdepodobne zlou technikou jazdy nezvládol vedenie motocykla značky Honda a následne spadol na cestu, po ktorej sa šúchal a krátko na to narazil do stromu.

„Motocyklistu vymrštilo a po ceste sa šúchal niekoľko metrov až narazil do stromu. Pri náraze utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. U motocyklistu bola nariadená súdna pitva. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečin usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Polícia apeluje na vodičov - Jazdite bezpečne a nehazardujte so životom

Polícia naďalej apeluje na motocyklistov, aby nepodceňovali silu svojich motoriek a prispôsobili rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, pristupovali k jazde zodpovedne a sledovali dianie okolo seba.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina