Žilinský *enjoyclub pozýva na prvú letnú Videooldies party, ktorá sa uskutoční už v sobotu 2. júna


Foto: Žilinský *enjoyclub pozýva na prvú letnú Videooldies party, ktorá sa uskutoční už v sobotu 2. júna

Viete aký je čas? Čas na poriadnu OLDIES! Už v sobotu 2. júna si struhneme prvú ozaj letnú Videooldies party. Zober partiu z práce, mamu, babku, kolegyňu, trénera, spolužiakov ... proste každého dobrého človeka čo poznáš a vidíme sa na Mariánskom námestí v *enjoclub-e. Začíname od 22:15 a celú noc nám bude hrať nesmrteľné evergreeny DJ Miroslav Kukoo Kukla. Už dlho je to najbookovanejší retro DJ na Slovensku a ak sa v sobotu ukážeš, hneď ti bude jasné prečo je to tak.

Video oldies party je mixom všetkého čo toto šialené obdobie prinieslo. Hudba, móda, videoklipy, hračky – jednoducho vychytávky 20-teho storočia. Pocestujeme spolu v čase bláznivo veselej hudby, ktorá ti nedovolí myslieť na nič seriózne.

Atmosféru dokorení premietanie retro klipov, ktoré vládli hitparádam. To pôjde ruka v ruke so súťažami o najviac retro kostým, o najvytrvalejšieho tanečníka či najstaršieho účastníka.

Nasaď na hlavu nátačky a rozošli faxom pozvánky na sobotu svojim kamošom. Táto Oldies party vie ponúknuť viac ako by si čakal - nebudeš chcieť aby prišlo ráno.


Potvrď svoju účasť v našej facebook udalosti ► https://goo.gl/ZBnuVh

Pre info o ďalších akciách sleduj
Facebook Enjoy Club
Instagram enjoyclub_za 

Vstup na party je od 18 rokov.
Rezervácia stola na enjoyrezervacie@gmail.com alebo vo FB správe 


Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 02.06.2018 - 22:15



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu