V Žiline otvorili nový salón zdravia a krásy, majiteľkou je bikiny fitnesska Jana Milo


Foto: V Žiline otvorili nový salón zdravia a krásy, majiteľkou je bikiny fitnesska Jana Milo
Galéria: 5 fotiek

Buďte z vnútra zdraví a z vonku krásni…

Pred pár mesiacmi bol v Žiline na Štúrovej ulici č. 14, otvorený salón zdravia a krásy Milo Jane. My sme sa pri tejto príležitosti porozprávali s majiteľkou salónu a bikiny fitnesskou Janou Milo.

Čo Vás viedlo k tomu, aby ste v Žiline otvorili nový salón zdravia a krásy?

Nikdy som sa nezameriavala len na jednu sféru, v minulosti som pracovala aj v kaderníctve a aj vo fitku.  Jedným z mojich snov bolo spojiť dve poslania – zdravie a krásu a vložiť to pod jednu strechu. Prichádzajúci klient je riešený predovšetkým z vnútra a následne z vonku.  Pretože, keď je človek zdravý, krása ide navonok. Podotýkam, že sme ako pre  ženy, tak isto aj pre mužov.

Aké služby salón poskytuje?

Ponúkame komplexnú starostlivosť  o krásu a zdravie. V oblasti krásy sa zameriavame predovšetkým na kadernícke služby, vrátane predlžovania  vlasov, vytvárania spoločenských účesov. V našom salóne používame exkluzívnu vlasovú kozmetiku Nashi, ktorá  vlasom dodáva všetko, čo potrebujú pre svoj krásny vzhľad a zdravý rast. Vlasové prípravky od značky Nashi sa vyznačujú predovšetkým vysokým obsahom vzácneho arganového oleja, ktorý je certifikovaný a dodávaný v tej najvyššej kvalite. Arganový olej obsahuje veľké množstvo prírodných látok, ktoré sú pre vlasy mimoriadne prospešné. Produkty značky Nashi sú ideálnym riešením pre každý typ vlasov a môžete si byť istí, že s nimi dosiahnete tie najlepšie výsledky. Vyskúšajte si argánovú vlasovú kúru s relaxačnou masážou hlavy priamo u nás v salóne.

Galéria: 5 fotiek

Kozmetické služby zahŕňajú ošetrenie a omladenie pleti, liečbu akné, permanentný make-up, 3D mihalnice, zahusťovanie obočia, denné a večerné  líčenie, manikúru, pedikúru, telový samoopaľovací nástrek a tiež veľmi účinnú formu odstraňovania vrások a celulitídy-  neinvazívnu mezoterapiu. Taktiež môžete absolvovať iónovú detoxikáciu a anticelulitídny zábal - Body wrapping.


V oblasti zdravia poskytujeme v prvom kroku diagnostiku, na základe ktorej vypracujeme pre každého klienta individuálny plán podľa jeho cieľov. Ďalej vypracovávame tréningové plány pre klientov, program Body Mission. 

Na otvorení salónu ste spomínali, že by ste radi vytvorili program, ktorý by ženám zmenil život od základov… Napríklad, že ak by mali problém s váhou, pomohli by ste im schudnúť a potom v závere „premeny“ by ste ich aj upravili. Čiže zo salónu by odišla úplne nová žena. Plánujete začať s takouto službou?

Áno, už sme aj začali :-) V prvej fáze, kde si pod mojím vedením formovalo postavu 9 ľudí a musím podotknúť, že sa nejedná iba o dámy. Za priaznivého počasia absolvovali tréningy vonku - Vodné dielo, Straník…. V prípade nepriazne vo fitku. Samozrejmosťou sú v prípade záujmu individuálne tréningy. Traja top účastníci získali hodnotné ceny a zmenu image aj z vonku, ako motiváciu pre plynulé pokračovanie už naštartovaného životného štýlu. Tešíme sa na každého, kto má chuť sa k nám pridať.

Galéria: 5 fotiek

Čo hovoríte o súčasnom trende zvanom detox?

Pred samotnou redukciou váhy a nielen vtedy, je dôležité  aby sa telo z času na čas(2x ročne) zbavilo nahromadených škodlivých látok, ktoré spôsobujú rôzne zdravotné problémy, vrátane únavy, ktorá je aktuálna najmä v tomto období. Nejde o drastické kúry, pri ktorých je  organizmus oslabený a vyčerpaný. Výborným prostriedkom je kráľovná rastlín vo svojej najčistejšej podobe, Aloe Vera. V našom salóne používame Aloe Vera najvyššej kvality - made in Germany, vo forme gélu s ktorým aj ja mám vynikajúce výsledky a preto ho používame aj v salóne.

BodyMission  - konečne správne a zdravé chudnutie!

Program zdravého chudnutia a zdravého životného štýlu pod vedením lekára a trénera sa postará o to, aby ste už viac nezišli z tejto cesty. Získate cenné informácie o tom, ako sa zdravo stravovať a naštartovať metabolizmus, ako cvičiť nenáročne , ale o to viac efektívne, ako sa správne motivovať a aké produkty vám na tejto ceste pomôžu. Je určený pre ľudí, ktorí nemajú čas na pravidelné stravovanie, nepomáha im cvičenie a nezaberá diéta, nastavenie jedálneho lístka a tréningového plánu.

Všetko pod vedením IFBB Bikini fitness Jany Milo.

Viac informácií získate priamo na webe www.milojane.sk alebo na telefónnom čísle 0910 107 309.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok