Dara Rolins už 1. októbra v ★enjoyclub Žilina


Foto: Dara Rolins už 1. októbra v ★enjoyclub Žilina

Dara Rolins je žena žien! Je to módna ikona, matka a v prvom rade speváčka, ktorá očarí publikum svojou energiou a 100% pripraveným vystúpením, na ktoré len tak nezabudneš. Pred rokom, na jeseň po prvýkrát vystúpila v *enjoy club a bolo to neuveriteľné. Bolo to tak dobré, že sme si nemohli nechať ujsť príležitosť a pozvali sme ju aj ten rok. Už 1. októbra zaspieva u nás v klube na Mariánskom námestí. Dara ukáže Žiline čo to znamená, keď sa celý klub baví.

Zbaľ so sebou kamošku, sestru, mamu, priateľa - bookni si lístky a v sobotu sa vidíme na koncerte. Dara má v repertoári skladby, ktorých slová pozná naozaj každá žena, bez ohľadu na vek. Je to kráľovná, ktorá nás baví od čias vystúpení s Karlom Gottom až doteraz, kedy má na konte úspešné kariéru, predaje a k tomu všetkému krásnu rodinu. Čaká nás party, ktorá bude ako Dara! Úplne slobodná, šialená, usmiata, nespútaná, plná nesmrteľných songov a energie, ktorá ťa nabije a zrazu zabudneš na každodenné starosti.

Zruš všetky plány, vyznač si to v kalendári, daj si pripomienku, kúp si lístky vopred a už len čakaj na 1. októbra kedy si užiješ koncert a party s Československou kráľovnou popmusic Darou Rolins.


Lístky v predpredaji nájdeš tu http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/8329/dara-rolins

Facebook event: https://www.facebook.com/events/958745877604161/


Miesto: -
Dátum: 01.10.2016 - 22:15



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu