Klinika DermaPoint má nové vybavenie na boj proti starnutiu pleti


Foto: Klinika DermaPoint má nové vybavenie na boj proti starnutiu pleti

Žilinská klinika estetickej medicíny DermaPoint vybavila svoje pracovisko novými technológiami zameranými na efektívnu redukciu vrások a omladenie pleti. Pribudli svetovo špičkové prístroje ResurFX a OxyGeneo. Čo od nich môžeme očakávať?

ResurFX M22 – revolučné omladenie tváre najmodernejším laserom

 

Laser s hlavicou ResurFX sa stal takmer okamžite po zavedení na svetový trh jednou z najpreferovanejších metód zameraných na ošetrenie pleti a to hneď z niekoľkých dôvodov: pleť ošetruje komplexne, jeho účinok pôsobí na viac faktorov -  omladenie tváre, redukciu vrások, liečbu akné, jaziev a pigmentácií. Pri použití na iných častiach tela preukázal aj vynikajúce výsledky v redukcii strií. Pritom nie je potrebné podstúpiť žiadny bolestivý alebo invazívny zákrok. Laser je mimoriadne šetrný, vhodný pre všetky typy pleti a po zákroku je čas potrebný na rekonvalescenciu minimálny – proces hojenia pokožky po zákroku je minimalizovaný na 4 dni. Zákrok vás teda takmer vôbec neobmedzí v štandardnom živote.

 



Čo môžete očakávať už po prvom ošetrení laserom ResurFX?

Kontúry tváre sa vypnú a pokožka získa dlhodobo svieži a mladistvý vzhľad. Vrásky a jazvy sa výrazne vyhladia. Pigmentové škvrny sa podstatne zosvetlia až úplne zmiznú. Rozšírené póry sa zmenšia a zníži sa aj ich mazotvorba. Špeciálna koncovka prístroja umožňuje omladenie aj doteraz neprístupných oblastí,  akými sú napríklad kožné záhyby.

Nielen omladzujúci, ale aj liečivý účinok

ResurFX sa s úspechom používa pri liečbe akné. Je účinnou alternatívou k liečbe klasickými liečivami, ako doplnková metóda urýchľuje  liečenie a redukuje následky akné, po ktorom môže dostať pokožka zjazvený a nepekný ráz.  , ale aj výrazný kozmetický efekt.

HORÚCA NOVINKA – OxyGeneo

Omladnutie na počkanie. Tak by sme mohli charakterizovať účinok nového prístroja OxyGeneo, ktorý dodá vašej pleti nový život a výsledky sú viditeľné hneď v deň prvého ošetrenia. OxyGeneo v jednom zákroku poskytuje tri ošetrenia – exfoliáciu – odstránenie odumretých častí pokožky, výživu a následné okysličenie pleti. Výsledkom približne 30-minútovej terapie je krásne napnutá a vyhladená pleť s redukovaným počtom pigmentových škvŕn, vrások a drobných nedokonalostí. Zákrok je populárny medzi rôznymi vekovými kategóriami žien aj vďaka okamžitému účinku a prijateľnej cene. Nejde o invazívne ošetrenie a je ideálnou procedúrou pred dôležitými udalosťami, na ktorých chce klientka vyzerať krajšie a mladšie – napr. svadby, plesy, pracovné pohovory, dovolenky a podobne.



Čo môžete po zákroku OxyGeneo očakávať?

•    viditeľnú redukciu vrások
•    stiahnutie rozšírených pórov
•    jemnejšiu a sviežu pleť
•    zmiernenie vačkov pod očami
•    zjednotený tón pleti a redukciu pigmentových škvŕn

Viac informácií o dostupných dermatologických a estetických ošetreniach nájdete na stránkach www.dermapoint.sk.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu