Alžbetka, Jakub aj Zubatá: V žilinskom bábkovom divadle pred Vianocami zasneží Perinbaba


Foto: Alžbetka, Jakub aj Zubatá: V žilinskom bábkovom divadle pred Vianocami zasneží Perinbaba Foto: Bábkové divadlo Žilina

December a spolu s nimi Mikuláš a Vianoce sú už za dverami. Poslúchali ste? Ak aj trochu nie, v Bábkovom divadle Žilina vás aj napriek tomu počkajú milé darčeky. Ten prvý si dospelí spolu so svojimi ratolesťami môžu rozbaliť už o pár dní.

V nedeľu 3. decembra 2023 o 16. hodine dorazí do divadla Zvedavý sloník. Populárna inscenácia v réžii Petra Palika všetky deti od 3 rokov zaručene rozosmeje a zahreje, lebo spolu s malým sloníkom odcestujete na zájazd do nádhernej Afriky. A pozor, možno príde aj Mikuláš!

Ak náhodou tento exotický výlet nestihnete, nemajte hlavu v smútku. Na putovanie africkou savanou vás žilinskí bábkari pozývajú aj počas druhej decembrovej nedele – 10. decembra v rovnakom čase o 16:00 hod.



O týždeň neskôr, v nedeľu 17. decembra vás o 16. hodine nebude obklopovať rozpálená krajina, ale obrovské kopy snehu. Bábkové divadlo totiž navštívi svetoznáma Perinbaba, ktorá vyčarí tú pravú vianočnú atmosféru. A áno, okrem Alžbetky a Jakuba príde aj Zubatá!

Posledný vianočný darček si deti a ich starostliví rodičia môžu rozbaliť v stredu 20. decembra o 18:00 hod. a bude to opäť skvelá Perinbaba. „Vzhľadom na veľký záujem o naše decembrové predstavenia, prosíme, rezervujte si svoje miesta čo najskôr,“ pripomína dramaturgička BDŽ Petra Tvrdá. 

Vstupenky na všetky spomínané predstavenie nájdete na predpredaj.sk po kliknutí SEM„Zo srdca ďakujeme za všetky Vaše návštevy i potlesky v roku 2023, prajeme Vám rozprávkové Vianoce a rok 2024 plný skutočných zázrakov! Veríme, že ho strávite opäť aj s nami,“ dodávajú na záver žilinskí bábkari.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu