Večer s Michelinom, grilovanie s hudbou aj bežecký závod: Užite si október vo Veľkých Karloviciach


Foto: Večer s Michelinom, grilovanie s hudbou aj bežecký závod: Užite si október vo Veľkých Karloviciach

Spestrite si jesenné dni skvelými zážitkami: vyberte sa na jedno z októbrových podujatí vo Veľkých Karloviciach, len tri kilometre za českými hranicami. Pozvaní sú milovníci jedla a vína, deti aj športovci. A nezabudnite, že všetky podujatia tu v Rezorte Valachy môžete spojiť s relaxáciou v známom relaxačnom centre Wellness Horal!


1. október Zbigniew Czendlik opäť v Lanterne

V nedeľu 1. októbra si nenechajte ujsť ďalšie z pravidelných stretnutí v Spa hoteli Lanterna s obľúbeným kňazom Zbigniewom Czendlikom. Tentoraz si “Zibi” so sebou ako hosťa privedie ďalšiu inšpiratívnu osobnosť cirkevného sveta, Mareka Orko Váchu. Prednáška a diskusia na tému Umenie žiť sa začne o 17.00 hod., zostávajú posledné voľné miesta.


Gastrovíkend s Paulusom, grilovačkou a živou hudbou

Gurmáni by si určite nemali nechať ujsť Gastro víkend od 6. do 8. októbra, ktorý bude venovaný dobrému jedlu a pitiu! Na čo sa môžete tešiť?

  • V piatok 6. októbra degustačný večer s Vinárskym majstrom roka 2022 Jindřichom Kadrnkom a šéfkuchárom Spa hotela Lanterna Pavlom Pikulákom, ktorý predstaví nové menu zážitkovej reštaurácie Vyhlídka. Tentoraz je párované s vínami Kadrnka a bude v ponuke do konca roka.
  • V sobotu 7. a v nedeľu 8. októbra sa na terase hotela Horal ukončí grilovacia sezóna. Tešiť sa môžete na ponuku grilovaných špecialít, sprievodný program pre deti a živú hudbu. V sobotu vystúpi Pavla Sivíková & Ivan Klíma a v nedeľu heligonkári Katka a Dedko Kubačák.
  • V sobotu 7. októbra bude hosťom Spa hotela Lanterna česká kuchárska legenda - Roman Paulus. Vychutnajte si menu českého michelinského šéfkuchára, ktorý je mimo svojho domovského Bistra Paulus veľmi vzácnym hosťom. Posledné voľné miesta!
  • V nedeľu 8. októbra sa môžete prihlásiť na kurz pečenia valašských frgálov v hoteli Galik.


Jesenné kúzlo na Chodníku odvahy

Príďte si v sobotu 14. októbra užiť obľúbené tvorivé popoludnie so svojimi deťmi do Hotela Galik. Vyrobte si niečo zaujímavé z pripravených prírodných materiálov, zasúťažte si o ceny a užite si sprievodný program s hrami, ukážkami rezbárstva a živými zvieratkami. Na záver dňa bude pre deti pripravený Chodník odvahy.

Beh Valachy: beh pre dospelých aj deti

Posledné podujatie zo série DATART Valachy tour - bežecké preteky Běhej Valachy - sa uskutoční v sobotu 21. októbra pri hoteli Galik. Príďte si zabehať krásnou jesennou prírodou, ktorá bude v tom čase plná farieb. Pripravené budú dve trasy pre dospelých s dĺžkou 6 a 12 km, šesť trás pre deti a sprievodný program vrátane DATART game zóny so súťažami a skákacím auto-hradom.


Sviatok svätého Martina a biele hľuzovky

A čo sa bude diať v novembri? V rezorte Valachy sa bude konať nielen obľúbená Svätomartinská hostina, ale aj Noc bielych hľuzoviek (16. novembra v hoteli Lanterna). Spa hotel Lanterna plánuje niekoľko hudobných večerov s regionálnymi hudobníkmi. 

Viac informácií o všetkých podujatiach nájdete na www.valachy.cz/akce

TIP: Svoju návštevu spojte s ubytovaním v hoteloch Lanterna a Horal. Váš pobyt zahŕňa bezplatný vstup do Wellness Horal s tromi termálnymi bazénmi, saunovým svetom so saunovými rituálmi a ponukou exotických masáží, ako aj raňajky a večeru a pre hostí hotela Lanterna aj popoludňajšiu chvíľku Aperitivo. Spa hotel Lanterna nedávno prešiel rekonštrukciou, odporúčame vyskúšať pohodlie nových izieb.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok