FOTO: Rezidenčný projekt Kvetnica zahájil výstavbu, do Žiliny prinesie moderné bývanie


FOTO: Rezidenčný projekt Kvetnica zahájil výstavbu, do Žiliny prinesie moderné bývanie
Galéria: 33 fotiek

Na okraji mestskej časti Bôrik v Žiline spustila symbolickým poklepaním kameňa firma LICITOR development v spolupráci s CRESCO REAL ESTATE výstavbu bytového komplexu Kvetnica. Ten v rámci svojej prvej etapy prinesie 81 nových bytov na ôsmich podlažiach. Celkovo však projekt ponúkne vyše 200 nových moderných bytov s krásnym výhľadom a k tomu 360 parkovacích miest.

Podľa výkonného riaditeľa spoločnosti LICITOR development, Patrika Kurimského, robia spustením prvej etapy projektu krok k splneniu plánovaného termínu. Ten je zatiaľ odhadovaný na prvý štvrťrok 2025.


Kvetnica žne úspech už od začiatku. V ponuke prvej etapy zostáva ešte dvadsaťosem jedno až štvorizbových bytov. „Napriek zložitej situácii na trhu je o Kvetnicu záujem, v tejto chvíli máme predané už dve tretiny podlahovej plochy etapy,“ dodáva Patrik Kurimský. 

„Ak sa vám projekt Kvetnica páči, ale neviete si vybrať z momentálnej ponuky bytov, už čoskoro príde do predaja aj druhá etapa projektu,“ dopĺňa Ján Krnáč, výkonný riaditeľ spoločnosti CRESCO REAL ESTATE.


Kvetnica okrem moderných bytových jednotiek ponúka priestor pre občiansku vybavenosť, lákavá je aj poloha, blízkosť lesoparku či zelené átrium, ktoré budú obytné budovy obklopovať. Jeden z hlavných benefitov je dostupnosť do centra mesta, kde ste v priebehu pár minúť, či už peši, autom alebo hromadnou dopravou.

Unikátny projekt na výnimočnej adrese

Príjemným plusom je aj výhľad. Z okien uvidíte Veľký Rozsutec a aj zvyšok Malej Fatry. „Chceli sme blízky les takpovediac preniesť až pod okná obyvateľov Kvetnice, preto sme sa rozhodli pre bohatú výsadbu vrátane vzrastlých stromov,“ dopĺňa Ján Krnáč.


Zeleň budú mať obyvatelia aj priamo pod oknami. Priestor pre borovice, duby, javory či exotickejšie ambrovníky a ľaliovníky, sa v Kvetnici podarilo získať umiestnením parkovania do podzemnej garáže. Až 80% parkovacích miest sa nachádza v podzemí, vďaka čomu vznikol priestor na výsadbu. Navyše, všetky domy Kvetnice prikryje zelená strecha.

V projekte sa počíta aj s elektromobilmi. Na začiatok pribudne 16 parkovacích miest s nabíjačkami a v budúcnosti bude možnosť vybaviť nabíjačkou každé parkovacie miesto. Priaznivcov bicyklovej dopravy určite poteší stanica pre zdieľané bicykle a kolobežky.


Byty v Kvetnici budú dokončené vo vyššom štandarde vrátane podláh, obkladov, dverí a kúpeľní. Denne aktualizovanú ponuku voľných bytov si môžete pozrieť na webe www.kvetnicazilina.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok