VIDEO: Chuck Norris s manželkou navštívili žilinské letisko aj choré deti v nemocnici


Foto: VIDEO: Chuck Norris s manželkou navštívili žilinské letisko aj choré deti v nemocnici
Galéria: 16 fotiek
Foto: Tím Orion Festivalu

Počas uplynulého víkendu sa mal na letisku v Dolnom Hričove uskutočniť multižánrový Orion Festival, ktorý bol však nakoniec presunutý na nasledujúci rok. Jedným z jeho najväčších lákadiel bol plánovaný príhovor svetoznámeho herca Chucka Norrisa.

Napriek tomu, že väčšina ľudí po ozname o zrušení festivalu stratila nádej, že herca na Slovensku uvidí, Chuck spolu s manželkou Genou nakoniec do našej krajiny zavítali. Okrem obdivovania krás prírody a kultúry sa rozhodli navštíviť aj žilinské letisko a choré detičky v nemocnici.

Manželia Norrisovci v nedeľu 2. júla vycestovali do Banskej Bystrice, kde spolu s občianskym združením SVETIELKO NÁDEJE zamierili do Kliniky pediatrickej onkológie a hematológie Slovenskej zdravotníckej univerzity. Malých pacientov a ich rodiny vzácna návšteva veľmi potešila a dodala im novú silu bojovať so zákernými ochoreniami. Chuck Norris sa nezabudol ani podpísať do návštevnej knihy.


“Napriek nutnosti preloženie festivalu sme veľmi radi, že Chuck Norris prijal alternatívny program, a na letisko Žilina nakoniec prišiel osobne ako sľúbil. Celé Slovensko sa mu veľmi páčilo a pevne veríme, že nás budúci rok podľa jeho vyjadrenia opäť poctí svojou prítomnosťou,” uviedol organizačný tím Orion Festivalu.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu