Zlodeji na Solinkách opäť úradujú, z pivnice ukradli horský bicykel aj so zámkom


Foto: Zlodeji na Solinkách opäť úradujú, z pivnice ukradli horský bicykel aj so zámkom Foto: Facebook/Peter Tomašec

V Žiline bol počas včerajšieho dňa odcudzený ďalší bicykel. Majiteľovi nepomohlo ani uloženie v pivnici a zabezpečenie zámkom. Prostredníctvom sociálnych sietí a skupiny HAKA teraz prosí verejnosť o pomoc s vypátraním svojho dvojkolesového vozidla.

Horský bicykel značky Orbea Occam H20 veľkosti XL bol ukradnutý v piatok 9. júna z bytového domu na sídlisku Solinky. Vozidlo oranžovej farby bolo v pivnici uchytené o rám červeným zámkom značky Abus, ktorý si zlodej odniesol so sebou.


„Na bicykli je oproti sériovej výbave vymenených veľa komponentov a tým pádom ako poznávacie znaky, ktoré si ľahko všimne aj laik, môžu slúžiť napríklad oranžové ventily Muc Off, karbónové riadidlá Race Face Nexxt R s oranžovými akcentami, predný blatník Fox XL uchytávaný skrutkami priamo na vidlicu,“ opísal svoj bicykel majiteľ.


Bicykel vrátane vidlice bol navyše oblepený priehľadnou ochrannou fóliou, na ktorej boli výrazné logá značky Dyedbro. Ďalším poznávacím znakom je špecifický tvar jednej z podložiek pod predstavcom, ktorá slúži na uchytenie detskej sedačky značky Shotgun.

„Pekne vás prosím, ak máte informácie vedúce k nájdeniu tohto bicykla, kontaktujte ma na 0911 277 590 alebo sa obráťte na Políciu. Veľmi pekne ďakujem za pomoc,“ prosí okradnutý Žilinčan.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu