VIDEO: Dvojica zlodejov trhala plechy zo žilinskej Korytnačky, poslanec Čepec prosí o ich stotožnenie


Foto: VIDEO: Dvojica zlodejov trhala plechy zo žilinskej Korytnačky, poslanec Čepec prosí o ich stotožnenie Foto: Facebook/Karol Čepec

V žilinskej mestskej časti Bôrik došlo začiatkom tohto týždňa ku kurióznej krádeži. Informoval o nej poslanec mestského zastupiteľstva Karol Čepec v príspevku na sociálnej sieti, v ktorom zároveň prosí verejnosť o pomoc so zistením totožnosti zlodejov.

Neznámy muž a žena zavítali v utorok 6. júna v ranných hodinách do zatvorenej športovej haly pri žilinskej plavárni, ktorá je medzi miestnymi známa ako Korytnačka. Do areálu prenikli cez ohnutý plechový plát, ktorý slúži ako oplotenie. 

„V utorok ráno bola táto dvojica trhať plechy z väzníkov Športovej haly na Bôriku, na juhozápadnej strane, od parku Ľ. Štúra. Ak viete identifikovať ženu alebo muža, budeme vám veľmi vďační. Ďakujem aj za každé zdieľanie,“ napísal Čepec.



K príspevku poslanec pridal aj tri krátke videá, ktoré zachytávajú príchod dvojice zlodejov na miesto činu, ako aj ich následný útek cez dieru v oplotení.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu