Oravskí policajti vypátrali dvojicu, ktorá kradla bicykle. Zlodeji spôsobili škodu takmer 9-tisíc eur


Foto: Oravskí policajti vypátrali dvojicu, ktorá kradla bicykle. Zlodeji spôsobili škodu takmer 9-tisíc eur Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Po množstve správ o odcudzených bicykloch z celého Žilinského kraja konečne prišla jedna pozitívna. Policajtom z Tvrdošína sa podarilo vďaka kamerovým záznamom a nazhromaždeným dôkazom odhaliť totožnosť dvojice zlodejov.

Muž vo veku 32 rokov a len 21-ročná žena počas júna spoločne ukradli tri bicykle. Tie sa nachádzali v priestoroch hotela v Tvrdošíne. Odcudzeným jedného pánskeho elektrického bicykla a dvoch horských bicyklov spôsobili škodu predbežne vyčíslenú na 8 800 eur. 

„Počas vyšetrovania boli zaistené odcudzené veci, ktoré boli po vykonaní potrebných úkonov vrátené oprávneným osobám,“ priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Vyšetrovateľ Policajného zboru obvinil podozrivé osoby z pokračovaného zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Následne bol spracovaný aj podnet na podanie návrhu na uväznenie zlodejov. Polícia prípad naďalej vyšetruje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu