Novinka v Žiline a Martine: Mercedes-Benz si kúpite so zárukou a bezplatným servisom až na 6 rokov


Foto: Novinka v Žiline a Martine: Mercedes-Benz si kúpite so zárukou a bezplatným servisom až na 6 rokov

Vedeli ste, že 6 + 6 sa rovná nula? Ale nie vždy, iba pri kúpe nového vozidla Mercedes-Benz. Autorizované zastúpenie tejto značky - spoločnosti Motorr Žilina a Motorr Martin, prichádzajú s novou letnou kampaňou. Vďaka nej máte teraz jedinečnú možnosť získať vybrané modely s balíčkom výhod až na šesť rokov, navyše pri výhodnom financovaní.

Spokojnosť a dôvera sú pri značke akou je Mercedes-Benz na prvom mieste. K zakúpenému vozidlu vám pribalia  bezplatnú 6-ročnú záruku, čím si zabezpečíte istotu na dlhé roky. Predajca je plne presvedčený, že jeho vozidlá sú stavané na to, aby vydržali a zároveň plnili všetky vaše očakávania.

Okrem skvelej záruky však získate aj bezplatný nadštandardný servis. Vďaka odborníkom spoločnosti Motorr v Žiline a Martine budete mať istotu, že vaše vozidlo bude vždy v najlepších rukách. Dôkladne sa postarajú o jeho údržbu a opravy, aby ste mohli s dôverou pokračovať vo svojich cestách.

Pri pravidelných prehliadkach absolvujete štandardné výmeny filtrov, kvapalín či žiaroviek bez nutnosti platenia za prácu či materiál. V priebehu 6 rokov tak ušetríte niekoľko tisíc eur.

Značka Mercedes-Benz je synonymom pre kvalitu, spoľahlivosť a inovácie. Vozidlá sú navrhnuté a vyrobené s najvyššou precíznosťou, aby splnili aj tie najnáročnejšie požiadavky. Spoľahnúť sa tak môžete na výkon, bezpečnosť i komfort.

V novej letnej akcii 6 + 6 = 0 nájdete široký výber skladových a predvádzacích vozidiel Mercedes-Benz. Vyberte si z modelov Triedy A alebo Triedy B, no siahnuť môžete aj po modeloch CLA, CLA Shooting Brake, GLA či GLB. Ak ste priaznivcom áut s elektrickým pohonom, zvýhodnenú ponuku môžete využiť pri výbere z modelov EQA a EQB.

Neváhajte a získajte svoj vysnívaný Mercedes-Benz so zvýhodnenými podmienkami už teraz. Navštívte showroom v Žiline na Rosinskej ceste 5 alebo v Martine na ulici Francúzskych partizánov 5831 a vyskúšajte si ktorýkoľvek z modelov na testovacej jazde.

Predĺžená záruka a bezplatný servis na šesť rokov stále nie je všetko, čo lokálny autorizovaný predajca Motorr Žilina a Motorr Martin ponúka. Teraz si môžete svoje vysnívané auto kúpiť aj na splátky a to s 0% navýšením ceny. Vstup do sveta Mercedes-Benz vďaka ponuke 6+6=0 nebol nikdy výhodnejší.

Nečakajte a zistite viac o limitovanej akcii na www.mercedeszilina.sk/aktualna-ponuka, prípadne zavolajte na čísla 041/7010100 (Žilina) alebo 043/4245554 (Martin).

Pre získanie detailov o ponuke v Martine navštívte odkaz www.mercedesmartin.sk/aktualna-ponuka.html.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok