VIDEO: Podozriví muži sa v noci pohybovali okolo krčmy na Kysuciach, kukly si nasadili pod kamerami


Foto: VIDEO: Podozriví muži sa v noci pohybovali okolo krčmy na Kysuciach, kukly si nasadili pod kamerami Foto: Facebook/Viktoria Cyprichová

Majiteľov podniku na Kysuciach uprostred týždňa znepokojil záznam z bezpečnostných kamier. Okolo krčmy sa im podozrivým spôsobom pohybovali neznáme osoby s pochybnými úmyslami.

Kamery nainštalované na krčme v obci Čierne v Čadčianskom okrese zachytili na prelome utorka 18. a stredy 19. apríla podozrivú aktivitu. Krátko pred 1:00 hod. v noci sa pri krčme dlhšiu dobu zdržiavali dvaja muži.

„Noční votrelci. Čierne - polesie dávajte si pozor, pravdepodobné nám chceli vykradnúť krčmu, ale nepochodili, lebo sú všade mreže,“ uviedla osoba zodpovedná za podnik v príspevku na sociálnej sieti, kde zároveň uverejnila videozáznam z noci.



Nekalé úmysly mužov naznačoval najmä fakt, že si po istom čase zakryli tváre látkou, ktorá pripomínala kuklu. Urobili to však priamo pod kamerami, v ktorých zornom poli sa predtým dlhšiu dobu prechádzali.

Na rovnakom mieste malo pred niekoľkými dňami dôjsť k odcudzeniu pohonných látok zo zaparkovanej dodávky. Podozrivý pohyb mužov bol nahlásený polícii.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu