Nezvestný Marián Kadlubec z Kysúc bol vypátraný a je v poriadku


Foto: Nezvestný Marián Kadlubec z Kysúc bol vypátraný a je v poriadku Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Aktualizácia (15. marca):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci v utorok 14. marca 2023 odvolalo pátranie po nezvestnom 46-ročnom Mariánovi Kadlubcovi z obce Raková na Kysuciach, keďže pôvodné dôvody na jeho vyhlásenie už pominuli.

Osoba bola nájdená a je v poriadku,“ spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.

Pôvodný text (13. marca):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlásilo v pondelok 13. marca 2023 pátranie po nezvestnom 46-ročnom Mariánovi Kadlubcovi z kysuckej obce Raková, ktorá sa nachádza v okrese Čadca. Hľadaný Marián je nezvestný od soboty 11. marca 2023.


V ten deň mal muž odísť z domu na doposiaľ neznáme miesto. Svoj mobilný telefón si so sebou nezobral a od toho momentu nie je v kontakte so svojimi blízkymi, preto miesto jeho súčasného pobytu a pohybu nie je známe.

Popis nezvestného Mariána:

  • vzhľad a postava: 170 cm vysoký, zavalitej postavy, holohlavý, modré oči,
  • oblečenie: presne nezistený, asi čierna bunda, tepláky, obuv s bielym jazykom a kožušinkou,
  • zvláštne znamenia: nezistené.

Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi je potrebné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke PZ,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu