Nestarnúce hity skupiny ABBA a Veľká vianočná OLDIES PARTY v Žiline!


Foto: Nestarnúce hity skupiny ABBA a Veľká vianočná OLDIES PARTY v Žiline!

Ak si chcete užiť nestarnúce hity skupiny ABBA, stačí je zájsť si na koncert skupiny ABBorn, ktorá je pozoruhodnou vizuálnou aj speváckou kópiou skupiny. V Abba tribute biznise fungujú už pätnásť rokov a sú vlastníkmi právnej ochrany originálnej produkcie. Do dnešného dňa si ich na viac ako piatich tisíckach koncertov po celej Európe vychutnalo viac ako tri milióny divákov.

Ich deväťdesiat minútovú svetelnú a hudobnú šou, si po turné v Estónsku, Španielsku, či Francúzsku môžu konečne vychutnať aj žilinčania a to v sobotu 10. decembra 2022 v SMER KLUBE 77! Tentoraz bude podujatie prebiehať až do ranných hodín. Jeho súčasťou bude aj veľká vianočná OLDIES PARTY hneď po skončení koncertu o ktorú sa postará ďalšia legenda oldies scény – DJ PALI HLÁVKA aka Dr. HEADKA.


O ich kvalitnom prevedení svedčí aj fakt, že ako jediná Abba revival skupina z Európy, účinkovala aj na prestížnom medzinárodnom festivale RETROBEST 2016, ktorý sa konal v Estónsku. Na jednom pódiu sa tu objavili aj s ďalšími hviezdami ako Boney – M, DJ Bobo, Jason Donovan, Thomas Anders, či skupina Ace of Base. Bol to pre ich veľký úspech a veľká česť, že mohli vystúpiť ako jediný ABBA tribute medzi originál hviezdami.

Tento festival bol na vysokej profesionálnej úrovni a s niektorými mali možnosť sa ešte raz vidieť na spoločných pódiách, ale iba ako spoluúčinkujúci. Druhým úspechom je ich víťazstvo vo francúzskej TV show ako najlepší ABBA tribute, ktorý v TV sledovalo viac ako 70 miliónov divákov.

ABBA SHOW v podaní kapely ABBORN prinášajú neopakovateľný  hudobný zážitok skupiny na nerozoznanie od originálu. Základné kvarteto dopĺňa basová gitara a bicie, vďaka čomu hrá kapela naživo bez hudobných podkladov. Počas viac ako 20-ročného pôsobenia v ABBA tribute biznise sa kapela ABBorn prepracovali medzi európsku elitu, vďaka hraniu úplne naživo. Ale aj hudobným talentom ich inštrumentalistov, vďaka výkonom protagonistiek i autentickými kostýmami a pódiovým prejavom, choreografiou a v neposlednom rade aranžmánom vokálov a hudobného doprovodu, ktoré naštudoval a pripravil klavirista v úlohe Bennyho – Dony Dokupel.


Spojenie všetkých týchto detailov doviedlo kapelu k významnému úspechu, nakoľko boli oficiálne schválení právnym oddelením originálnej produkcie ABBA Polar Music AB Sweden a osobne sa stretli s originálnym členom skupiny ABBA – Bennym Anderssonom v Štokholme pred jeho nahrávacím štúdiom.

Vstupenky: smer77.sk/rezervacia-vstupeniek

Web klubu: www.smer77.sk

Facebook event: facebook.com/events/1191008238131751


Miesto: Smer Klub 77, Žilina
Dátum: 10.12.2022 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu