Pri kempe Slnečné skaly sa čelne zrazili dve vozidlá, cesta bola viac než hodinu obojsmerne neprejazdná


Foto: Pri kempe Slnečné skaly sa čelne zrazili dve vozidlá, cesta bola viac než hodinu obojsmerne neprejazdná Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Na frekventovanej ceste prvej triedy I/64 medzi Rajeckými Teplicami a obcou Porúbka došlo dnes ráno k vážnej dopravnej nehode. O prebiehajúcom zásahu na mieste kolízie informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline príspevkom na sociálnej sieti.

Dopravná nehoda sa stala v blízkosti kempu Slnečné skaly. Čelne sa tu zrazili dve osobné motorové vozidlá, pričom jedno ostalo stáť v protismere. Podľa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru bola pri kolízii zranená posádka aspoň jedného vozidla.

Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane piatich príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s dvomi kusmi hasičskej techniky. Podľa vodičov, ktorí aktuálne čakajú v rastúcich kolónach, je od príjazdu záchranných zložiek komunikácia neprejazdná v obidvoch smeroch. Motoristi stoja na mieste už viac než hodinu.

Cesta je momentálne neprejazdná. Čakajúcich vodičov žiadame o trpezlivosť a ohľaduplnosť,“ potvrdilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Aktualizácia: Krátko po 10:30 hod. dopoludnia polícia informovala o sprejazdnení komunikácie I/64 v úseku medzi Rajeckými Teplicami a Porúbkou v obidvoch smeroch.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu