Zlodej sa počas nočných hodín zameral na Volkswagen zaparkovaný v širšom centre Martina


Foto: Zlodej sa počas nočných hodín zameral na Volkswagen zaparkovaný v širšom centre Martina Foto: Facebook/HAKA

Majiteľ Volkswagenu Caddy odparkoval svoje auto v utorok 25. októbra večer na ulici D. Michaeliho v Martine. Keď sa chcel k nemu dnes 26. októbra v raňajších hodinách vrátiť, vozidlo už nebolo na svojom mieste. Prípad krádeže zverejnila v príspevku na sociálnej sieti známa skupina HAKA, ktorá pomáha poškodeným občanom vypátrať  ich ukradnutý majetok.

Odcudzené osobné motorové vozidlo bielej farby nesie evidenčné číslo hlavného mesta Bratislava - BT723AR. „Ide o 5-miestne vozidlo s nárazníkmi z čierneho plastu. Na oknách je okrem miest vodiča a spolujazdca nalepená čierna tónovacia fólia,“ spresňuje vzhľad vozidla príspevok, keďže priložená fotografia je len ilustračná.

Prípadom sa v súčasnosti zaoberá Polícia Slovenskej Republiky. Skupina HAKA však v mene poškodeného majiteľa vozidla, ktoré bolo vyrobené len pred dvomi rokmi, žiada o spoluprácu pri pátraní aj verejnosť. To je možné podporiť aj pomocou zdieľania príspevku na sociálnej sieti.

V prípade akýchkoľvek informácií o odcudzenom vozidle môžete kontaktovať políciu na známom telefónnom čísle 158, HAKA tím na nonstop linke 0910 666 910 alebo priamo majiteľa vozidla (0915 986 119).



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu