Na Žilinskej ulici v Ružomberku ukradli dve SUV rovnakej značky približne v rovnakom čase


Foto: Na Žilinskej ulici v Ružomberku ukradli dve SUV rovnakej značky približne v rovnakom čase Foto: Facebook/HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov

V utorok 25. októbra došlo na Žilinskej ulici v Ružomberku ku krádeži dvoch osobných motorových vozidiel značky Mitsubishi. Vozidlá boli odcudzené približne v rovnakom čase medzi 4. až 5. hodinou ráno.

Prvé vozidlo bolo len dva roky staré sivé Mitsubishi ASX. Vozidlo sa dá spoznať podľa viacerých znakov, ako je preliačený predný nárazník zospodu vpravo, škrabanec vpravo na zadnom nárazníku, fólie na oknách a Nálepka LPG. „Evidenčné číslo na fotografii je len prevozné, skutočné evidenčné číslo kradnutého vozidla je RK913CN,“ uviedol majiteľ vozidla. 

Druhé vozidlo bolo kradnuté v rovnakom čase a na rovnakej ulici. Taktiež išlo vozidlo značky Mitsubishi, typ OUTLANDER v čiernej farbe. Vozidlo sa dá spoznať podľa pevného ťažného zariadenia a fólií na sklách. Evidenčné číslo je RK134CM. 

Prípadom sa zaoberá Polícia Slovenskej Republiky i skupina HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov. Poškodení však žiadajú o pomoc i verejnosť. V prípade akýchkoľvek informácií o kradnutých vozidlách môžete kontaktovať políciu na linke 158, HAKA tím na čísle 0910666910 alebo priamo majiteľov vozidla.


Vzhľadom na okolnosti krádeže, ku ktorej došlo v Ružomberku na parkovisku Žilinská cesta 3 a Žilinská cesta 2 približne v rovnakom čase je možné predpokladať, že prípady spolu navzájom súvisia. 

Kontakt na majiteľa vozidla Mitsubishi ASX: +421911 776 521

Kontakt na majiteľa vozidla Mitsubishi OUTLANDER: +421950598786


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu