Žilinčania majú poslednú príležitosť najesť sa Na bráne, reštaurácia bude od víkendu zatvorená


Foto: Žilinčania majú poslednú príležitosť najesť sa Na bráne, reštaurácia bude od víkendu zatvorená

Reštaurácia, ktorá prirástla k srdcu niekoľkým generáciám obyvateľov Žiliny a jej blízkeho okolia, bude už od tohto víkendu zatvorená. Milovníci kvalitných domácich jedál a dobrého pitia majú preto poslednú možnosť posedieť si v príjemnom prostredí s výhľadom na žilinskú pešiu zónu.

Reštaurácia a vináreň Na bráne v piatok 26. augusta natrvalo ukončí svoju činnosť. Hostí na to upozorňuje aj dnešné menu, v ktorom majitelia obľúbeného stravovacieho zariadenia ďakujú za ich návštevnosť. Návštevníci si dnes môžu vybrať z dvoch chutných polievok, desiatich jedál pripravených špeciálne na tento deň a piatich pokrmov týždňa.

Podľa dnešnej obsluhy dôvod ukončenia prevádzky reštaurácie s vinárňou nepoznajú ani zamestnanci. Napriek tomu, že prídu o dlhoročnú prácu, v podniku aj naďalej vládne príjemná a priateľská atmosféra. V ranných hodinách bola reštaurácia takmer prázdna, stoly sa však postupne zapĺňajú. Pokiaľ chcete posledný krát ochutnať skvelý segedínsky guláš, bravčový perkelt či paradajkovú polievku, zastavte sa na obed Na bráne.



Zatiaľ nie je isté, či v priestoroch po reštaurácii vznikne nové stravovacie zariadenie, alebo budú využité iným spôsobom. „Budove a nasledovníkom prajeme, aby sa im darilo a dobre to tu žilo naďalej,“ uviedli majitelia Paučinovci v príspevku na sociálnej sieti, ktorým sa lúčili so svojimi zákazníkmi aj zamestnancami.


Dnešné menu Reštaurácie a vinárne Na bráne


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu