V žilinskej nemocnici sa narodili prvé tohtoročné dvojičky. Kristínka a Eliška majú rodičov z Porúbky


Foto: V žilinskej nemocnici sa narodili prvé tohtoročné dvojičky. Kristínka a Eliška majú rodičov z Porúbky Foto: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

V žilinskej nemocnici prišli na svet prvé tohtoročné dvojičky. Kristínka a Eliška sa narodili ráno 4. januára 2022 len 4 minúty jedna za druhou. Obe dievčatká sú podľa vyjadrenia nemocnice zdravé, krásne a spolu s ich mamou Michaelou sú v poriadku.

„Sú prvými dvojičkami, ktoré v našej pôrodnici odštartovali nový rok plný nového života. Obe dievčatká čaká doma v Porúbke ešte staršia sestra Natálka s ocinom Miroslavom a už teraz sa ich nemôžu dočkať,“ uviedla FNsP Žilina na sociálnej sieti.

Prvé bábätko roku 2022 v žilinskej nemocnici prišlo na svet 1. januára o 04:05 hod. Malý Leo sa narodil spontánnym pôrodom a je prvým dieťatkom mamy Moniky z Kamennej Poruby. Posledné bábätko roku 2021 sa v žilinskej nemocnici narodilo 31. decembra 2021 o 22:14 hod. Mama Ľubica priviedla na svet zdravú Adelku.

Štedrý deň bol v pôrodnici naozaj štedrým, na svet prišlo až sedem detí. Ako prvý sa nadránom narodil Adamko, po ktorom nasledovali Riško, Miško, Milanko, Antonko, Stephani a Alexko. Na Prvý sviatok vianočný prišiel na svet malý Samko a na Štefana k nemu pribudli ďalší traja, medzi ktorými bola opäť iba jediná slečna - Alexko, Šimonko a Vivien.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu