Pošta Žilina 4 nebude zrušená, prechádza len rekonštruckiou


Foto: Pošta Žilina 4 nebude zrušená, prechádza len rekonštruckiou

Obrátili ste sa na nás s prosbou, aby sme zistili bližšie informácie o zrušení pobočky Slovenskej pošty v mestskej časti Závodie. Na jej dverách visí oznam, ktorý hlási presunutie od 30. marca na už existujúcu “balíkovú” poštu na Železničnej stanici. Poštu sme požiadali o stanovisko k tejto situácii, keďže úplným zrušením by došlo k značnej komplikácii pre viacerých obyvateľov mestskej časti Závodie.

Pošta prechádza rekonštrukciou, o niekoľko mesiacov bude opätovne otvorená

Slovenská pošta nám k celej veci zaslala krátke výstižné stanovisko. Z neho jasne vyplýva, že neplánuje učiniť nelogický krok, akým by zrušenie pošty v spádovej oblasti bolo. Zatvorenie pobočky Pošta Žilina 4 bude teda len dočasné.

“Slovenská pošta v žiadnom prípade neruší Poštu Žilina 4. V apríli začíname plánovanú celkovú rekonštrukciu tejto pobočky, ktorá potrvá do októbra tohto roka. Z dôvodu tejto rekonštrukcie sme museli danú pobočku dočasne presťahovať na pár mesiacov do priestorov Pošty Žilina 2. Občanov sme o tejto zmene v predstihu informovali prostredníctvom letákov do domácností. Klienti nájdu Poštu Žilinu 4 na dočasnej adrese P.O. Hviezdoslavova 3, Žilina,” uviedla v stanovisku Stanislava Pondelová, hovorkyňa Slovenskej Pošty.

foto: žilina-gallery


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu