Tradičné pánske holičstvo Marcciani Barbers je po dvojmesačnej prestávke opäť otvorené


Foto: Tradičné pánske holičstvo Marcciani Barbers je po dvojmesačnej prestávke opäť otvorené

Po dvojmesačnej prestávke, spôsobenej mimoriadnou situáciou, sa v Žiline otvorili ďalšie prevádzky a služby. Azda najväčší nápor zaznamenali v prvých dňoch holičstvá, kaderníctva a barbershopy. Tento typ služieb je dôležitou súčasťou osobnej starostlivosti nielen u žien, ale aj u čoraz väčšieho počtu mužov.

Záujem o tradičné holičstvá neustále rastie a inak tomu nieje ani u nás. V pánskom holičstve Marcciani Barbers na Hviezdoslavovej ulici si to dobre uvedomujú, preto sú svojim zákazníkom a širokej verejnosti opäť k dispozícii. Služby poskytujú v mierne obmedzenom režime za dodržania stanovených nariadení a opatrení.

Poskytujú služby na vysokej úrovni, zákazníkom radi poradia

Marcciani Barbers sídli na rohu pri parku Slovenského národného povstania (SNP). Jeho hlavné motto znie: „Návšteva holičstva musí byť pre muža zážitok,“.

V tomto duchu sa aj nesie celý proces návštevy a využitia služieb. Samozrejmosťou je príjemné prostredie a atmosféra, tú dotvára priateľský prístup a vzájomné „tykanie si“ medzi zákazníkom a holičom.

Vlasy sa už dnes nestrihajú len preto, že cez ne “nie je vidieť”. Vizáž je dôležitou súčasťou vlastnej spokojnosti a budovania sebavedomia, aj páni chcú vyzerať dobre a rovnako dobre sa aj cítiť. Dobrý zostrih môže dopomôcť k úspechu v biznise či k vnútornému šťastiu.

Či už ide o klasický alebo komplikovaný strih, štandardné holenie britvou alebo komplexnú starostlivosť o bradu a vlasy, práve v Marcciani nájdete odborníkov na svojom mieste. Ak si náhodou nie ste istí, veľmi radi vám poradia a zaistia, že odchádzať budete spokojní s kvalitou.

V súčasnej situácii je počet voľných termínov obmedzený a zároveň je potrebné dbať na dodržiavanie všetkých opatrení. Pred návštevou sa je preto potrebné objednať, či už telefonicky alebo online. Otvorené je denne od 09:00 do 17:00 hod. 

Telefonický kontakt: 0948 765 311



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Marcciani Barbers