27-ročný vodič na dodávke neprispôsobil rýchlosť jazdy a po prerazení zábradlia skončil vo Váhu


Foto: 27-ročný vodič na dodávke neprispôsobil rýchlosť jazdy a po prerazení zábradlia skončil vo Váhu Foto: KR PZ Žilina

V noci z pondelka na dnes 28. januára došlo na ceste prvej triedy v katastri mesta Ružomberok k dopravnej nehode, pri ktorej spadla dodávka do rieky Váh. O udalosti informovalo v čase o 01:49 hod. aj Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru. Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky.

„27-ročný vodič viedol nákladné motorové vozidlo Renault Master v smere od Dolného Kubína. Pri križovatke s cestou tretej triedy neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. Následne s vozidlom zišiel mimo vozovku, kde prerazil zábradlie na moste a skončil v rieke Váh,“ informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti.

Podľa polície pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na sumu 5 850 eur.

Vodičovi motorového vozidla uložili policajti v blokovom konaní pokutu za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina