Presne o mesiac v Žiline otvoria dizajnový bar so stropom z dvadsaťtisíc plechoviek


Foto: Presne o mesiac v Žiline otvoria dizajnový bar so stropom z dvadsaťtisíc plechoviek

Barová scéna v Žiline sa čoskoro rozrastie vďaka šikovnému tímu mladých ľudí, vrátane hlavného dizajnéra Mateja Kuchara. Už presne o mesiac vznikne priestor, ktorý bude reflektovať všetky potreby návštevníkov pre kvalitný zážitok z návštevy baru po hudobnej, gastronomickej aj barovej stránke.

Aj keď názov ani podrobné detaily zatiaľ neprezradíme, bude sa jednať o unikátny prvok na celom svete, ktorým sa bude môcť Žilina pochváliť.

Popri dizajnovo zvolených prvkoch bude celému konceptu dominovať jedinečný strop zložený z dvadsaťtisíc plechoviek.

Jeden strop, ktorý bude zdobiť 20 000 plechoviek.

Tie vyladia celkovú atmosféru, ktorá sa bude opierať najmä o hudobné majstrovstvo najlepších dj’s slovenskej a zahraničnej elektronickej housovej scény, mozaiku inovatívnych koktejlov aj osvedčených klasík a ponuky v podobe tapas či špeciálne navrhnutých jedál.

Vytvoriť zaujímavý optický prvok na strope nebolo vôbec jednoduché. Len samotné osadenie tisícov strieborných kúskov do požadovaného tvaru trvalo 8 dní, pôvodne plánovaný počet ešte mierne narástol:

„Plechovky sme museli zháňať po Európe a následne vyriešiť ich dovoz do Žiliny. Pôvodne sme si mysleli, že bude stačiť pätnásťtisíc, no finálny počet je vyšší ešte o päťtisíc. Strop ale nebude len okrasou, už teraz vieme, že plechovky budú slúžiť, aj ako jedna z najzáujimavejších projekčných plôch dotvárajúcu atmosféru počas párty,“ uviedla PR manažérka baru Michaela.

Z pripravovanej novinky vám zatiaľ viac nemôžeme prezradiť, snáď len to, že celý koncept bude na začiatku fungovať počas piatkov, pričom premiéra je naplánovaná presne o mesiac - už 20. septembra 2019

 

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR